To je to što me zanima!

Prijeti mu suspenzija: Turska na Hrvatsku bez Calhanoglua?

U tijeku je istraga između Calhanoglua i Fife. Istraga se bavi događajem iz vremena prije nego li je bio igrač Bayera, a čini se kako je bilo nekih nepravilnosti, rekao je glasnogovornik Bayera
Vidi originalni članak

Potvrdili su iz Bayer Leverkusena kako je Fifa pokrenula istragu zbog nepravilnosti prvog profesionalnog ugovora turskog reprezentativca Hakana Calhanoglua. U to vrijeme igrač je prelazio u Karlsruher.

- U tijeku je istraga između igrača Hakan Calhanoglua i Fife. Istraga se bavi događajem iz vremena prije nego li je Calhanoglu bio igrač Bayera, a čini se kako je bilo nekih nepravilnosti u tom ugovoru. U tijeku je istraga, a mi moramo prikupiti što više informacija kako bi vam o tome mogli reći nešto detaljnije - rekao je Bayerov glasnogovornik Dirk Mesch.

Sky Sport News izvještava kako bi Turčin mogao biti kažnjen i do nekoliko mjeseci suspenzije, a sve zbog toga jer je 2011. bio blizu prelaska u Trabzonspor. Navodno je potpisao predugovor po kojem je morao uplatiti milijun eura Trabzonsporu ako ne potpiše za njega. Na kraju i nije, a turski klub ga je zbog toga tužio Fifi. 

Calhanoglu bi mogao zbog svega propustiti Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • croorc 18.03.2016.

    Ma bitno je da igra Gonul pa da ga Čorluka opet pošalje po ćevape :D

  • Cago23 17.03.2016.

    Pratim Leverkusen i on je strasan igrac ali opet ne tako da ga Vida nemoze zaustaviti... Pod tim mislim da bi Vida igrao desnog bocnog a ne Srna.

  • ACM_1899 17.03.2016.

    Nadam se. Onda Suba može odahnuti,ima strašne slobodnjake

Komentiraj...
Vidi sve komentare