To je to što me zanima!

Pivarić iz Kijeva: 'Drago mi je što me dočekao Domagoj Vida'

Jedva čekam da sve krene, Dinamo Kijev je veliki klub, drago mi je što je ovdje Domagoj Vida. On me dočekao, igramo zajedno u reprezentaciji, rekao nam je Josip Pivarić
Vidi originalni članak

Dijete Dinama, zagrebački dečko, dokapetan Josip Pivarić potpisao je danas za kijevski Dinamo! Zahvaljujemo Josipu na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Sretno!, stoji na službenoj Facebook stranici zagrebačkog Dinama.

Javio sam se i Josip koji je rekao sljedeće:

- Potpisao sam na četiri godine. Sretan sam zbog novog izazova u karijeri. Prošao sam 20 godina u Dinamu i evo sad sam prvi put otišao. Jedva čekam da sve krene, Dinamo Kijev je veliki klub, drago mi je što je ovdje Domagoj Vida. On me dočekao, igramo zajedno u reprezentaciji i sad ćemo biti skupa u klubu. Hvala Dinamu na svemu što mi je dao u životu.

Našem bi viceprvaku trebalo pripasti oko 2 milijuna eura odštete.

Potpuno neočekivano Josip Pivarić je otpočetka sezone bio treći izbor na lijevom boku. Ispred njega su bili Čeh Jan Lecjaks i Borna Sosa. Logično je da dolazi do rastanka.

Da je ostao u Dinamu, teško da bi kod Cvitanovića dobio priliku, a to znači da bi teško igrao i u reprezentaciji koliko god ga Ante Čačić cijenio i branio. Jasno je da ne bi mogao u prvih 11 reprezentacije držati igrača koji u Dinamu više nije ni među 18. Dinamo Kijev je klub u kojemu su igrali mnogi Hrvati, a tamo ga čeka i naš reprezentativac Domagoj Vida.

Godinama su tamo bili Jerko Leko, Goran Sablić i Ognjen Vukojević, a dres Ukrajinaca nosio je i Niko Kranjčar. Ostali su “modri” tako bez svojeg dokapetana.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Puta Madre 09.08.2017.

    Vida bježi osramotit ćeš se samo zato što ga znaš.

  • Ivan_Grozni_1 09.08.2017.

    2,000,000 puta više nego što su trebali dobiti za njega. Posao stoljeća.

  • TheSpecialOne_1 09.08.2017.

    Sva sreća šta je ovaj panj otišo iz dinama, još da antolić ode dinamo bi bio solidan

Komentiraj...
Vidi sve komentare