To je to što me zanima!

Prilika života: UFC je zagrizao za najboljeg hrvatskog borca

Imamo stvarno dobru prodaju PPV-a u KSW-u. Dobro je jer živim u Europi, a KSW je europska organizacija. Ali, znam da UFC svi gledaju. Tamo možete postati velika zvijezda, odnosno superzvijezda, rekao je Soldić
Vidi originalni članak

Ponajbolji hrvatski MMA borac, Roberto Soldić (27, 20-3), prisustvovao je UFC Fight Night 203 priredbi, koja je prošlog vikenda bila u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roberto je u društvu svojeg menadžera, Ivana Dijakovića, gledao uzbudljive borbe. No, nije samo zbog mečeva naš borac bio tamo. Naime, Soldić je jedan od najboljih boraca van UFC-a i uvjereni smo da bi ga najjača promocija htjela u svojim redovima.

Soldić i njegov menadžer tamo su se sastali s jednim od vodećih ljudi UFC-a, Hunterom Campbellom. Nije poznato o čemu su pričali. U intervjuu za MMA Junkie, koji je odradio prije priredbe, Roberto je otkrio da bi volio se isprobati u UFC-u. S tim dolazi slava, prilika za borbu protiv najboljih i još veći novac. 

– Imamo stvarno dobru prodaju PPV-a u KSW-u. Dobro je jer živim u Europi, a KSW je europska organizacija. Ali, znam da UFC svi gledaju. Tamo možete postati velika zvijezda, odnosno superzvijezda. U Europi imate jedan limit i nakon toga je to to – rekao je ‘Robocop’

Robertu se ne žuri u UFC, on uživa zvjezdani status u KSW-u, ali i on sam zna da je UFC ipak viša razina o kojoj sanja svaki borac. KSW je, što je pokazao nekoliko puta, već prerastao. Krajem prosinca nokautirao je legendarnog Mameda Halidova pa tituli iz velter kategorije dodao i onu iz srednje. I ne želi stati samo na tome. Odmah nakon meča prozvao je Ibragima Chuzighaeva i najavio pohod na titulu u poluteškoj kategoriji. 

A nakon i što to apsolvira, ako i uopće dođe do tog meča, nadamo se da ćemo ga vidjeti u najjači MMA organizaciji na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • band199 24.03.2022.

    sve super samo u ufc-u postoji doping kontrola...

  • IskrenDoBola 24.03.2022.

    U ne znam baš Robi je odličan borac ali UFC je postao brutalan ali baš brutalan ...

  • korisnicko1ime 24.03.2022.

    skidanje sa steroida barem vecim dijelom da bi otisao u ufc, a onda ako bude i dalje ovako dobar stvarno svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare