To je to što me zanima!

Primera: Messi i društvo s pet 'komada' deklasirali Sevillu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Katalonci su još jednom pružili veličanstvenu igru protiv nedorasle Seville i slavili 5-0. Barcelona je pobijedila na krilima Messija i Ville koji su upisali po dva gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone vratili su se na samo bod zaostatka za najvećim rivalom Real Madridom. Katalonci su u 9. kolu Primere na svome Camp Nouu deklasirali Sevillu sa 5-0. Bila je to još jedna utakmica u kojoj je svoju genijalnost iskazao Lionel Messi, a svoje su trenutke bljeska imali i David Villa i Dani Alves.

Već u četvrtoj minuti je Messi spretno reagirao nakon što je vratar Seville Javi Varas odbio loptu koju je ubacio Pedro. Dvadeset minuta kasnije Argentinac je napravio nered u obrani Andalužana, proigrao na desnoj strani Villu, a on sjajno iz igre izbacio Lunu i lijevom nogom pogodio suprotnu stranu Varasova gola.

U završnici poluvremena Abdoulay Konko je u manje od pet minuta dobio dva žuta kartona zbog prekršaja i na taj način ugasio svaku nadu svojoj momčadi.  U 53. minuti Romaric je nespretno pokušao glavom vratiti loptu svome golmanu. Priliku je iskoristio Dani Alves, bacio se i prije nego što je lopta pala na tlo zabio je u mrežu za 3-0. Messi je 11 minuta kasnije ukrao loptu otprilike na centru i nezaustavljivo se sjurio prema golu gostiju za novi pogodak, a priču je zaključio Villa svojim drugim pogotkom u posljednjoj minuti.

Messi sada na kontu ima sedam prvenstvenih pogodaka, a Villa tri manje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LuAnn 01.11.2010.

    samo da kazem da barca ima najskuplju momcad a ne real. i zato se ne sramotite, i real je dvaput pobjedia 6:1 ali vama to nije nista, a ronaldo igra za momcad, a ne solira kao inace... i zato mislim da imaju sansi za biti ispred barce..

  • Dakox 31.10.2010.

    Barac opet stara idemo... MES QUE UN CLUB!!!

  • messi car 31.10.2010.

    daj alessandro ti si jazavac..koja momcad moze imat 90% lopte u nogama? i svejedno odigraju nerjeseno i nijedan igrac nece otic pognute glave u svlacionicu jos ce im navijaci pljeskat na savrsenoj igri..to ipak moze samo barcelona zato sta nemoraju imat najskuplje igrace da bi bili najbolje nisi opsjednuti novcem ko real da mora imat sve zvijezde u klubu a opet nece bit prvi zato malo prati nogomet i gledaj da nemoras imat sve zvijezde da budes najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare