To je to što me zanima!

Od junaka i heroja do tragičara: Ivan Jurić dobio otkaz u Genoi

Razlog je serija loših rezultata, ali prelomio je visoki poraz 5-0 od posljednje Pescare za vikend, momčadi koja se grčevito bori za ostanak i koja je u dva kola primila 11 golova.
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Ivan Jurić dobio je otkaz u Genoi! Stručnjak na klupi 'grifona' prije samo par mjeseci bio je 'čudo od trenera', talijanski novinari pisali su hvalospjeve na račun njegove igre s tri stopera u zadnjoj liniji... Samo 2-3 mjeseca kasnije, Jurić je dobio otkaz.

Razlog je serija loših rezultata, ali prelomio je visoki poraz 5-0 od posljednje Pescare za vikend, momčadi koja se grčevito bori za ostanak i koja je u dva kola primila 11 golova. Massimo Oddo dobio je otkaz, a klupu je preuzeo veliki Zdenek Zeman. Navijači Geone su bili bijesni nakon utakmice i napali su klupski autobus.

Jurić je odlično krenuo u sezonu i nako nekoliko kola njegova Genoa bila je jedna od rijetkih momčadi Lige petice bez poraza kod kuće. Igrali su sjajan obrambeni nogomet, pobijedili su Milan 3-0 i Juventus 3-1, ali onda je u zimskom prijelaznom roku priča bila gotova.

Prodali su dva standardna prvotimca - Pavolettija Napoliju i Rincona Juventusu, Lucas Ocampos je otišao u Milan, a nisu doveli nikoga. Genoa je bez pobjede od prosinca, a u zadnjih devet utakmica osvojila je dva boda i ispala u kupu. U nedjelju malo prije ponoći došla je službena objava - Jurić više nije trener. Genou će preuzeti Andrea Mandorlini, talijanski stručnjak koji je vodio niz talijanskih 'manjih' klubova.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • nikluk20 20.02.2017.

    sad može preuzeti atlethico :P

  • Tonci055 20.02.2017.

    Ja iskreno covjeku zelim da nade sto brze novi posao, a oni meni davaju minuse.

  • kele2 20.02.2017.

    Steta dobro je poceo sezonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare