To je to što me zanima!

Priopćenje BBB-a: Nećemo Hrgovića u svetom dresu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Udruga navijača Dinama poslala je tekst u kojem su iznijeli svoje stavove po pitanju Mirka Hrgovića, ali i drugih problema vezanih uz omiljeni im klub
Vidi originalni članak

Potaknuti medijskom hajkom koja se u posljednje vrijeme vodi protiv nas te istupima čelnih ljudi NK Dinamo, a sve vezano uz aktualni „slučaj Hrgović“, mi, Bad Blue Boysi okupljeni oko Udruge navijača Dinama, odlučili smo iznijeti u javnost svoju istinu o tom slučaju, kao i o svim dosadašnjim „slučajevima“ zbog kojih danas s našeg Sjevera odjekuje to što odjekuje.
Prije nego što navedemo sva poniženja koja smo u proteklih nekoliko godina doživjeli od Uprave našeg kluba, kojom nedodirljivo upravlja njen izvršni dopredsjednik, želimo naglasiti da smo uoči početka ove sezone imali najbolju namjeru da unatoč svim nezadovoljstvima radom te Uprave pružimo Dinamu maksimalnu navijačku podršku i da zajedno krenemo po četvrto uzastopno prvenstvo i u nove europske pobjede. Naša brojnost na pripremnim utakmicama te posebno na prvom europskom gostovanju u Belfastu, kao i navijanje na tim utakmicama, bili su istinski dokazi naše ideje. Nažalost, po povratku iz Belfasta saznali smo da je „idili“ došao kraj i da nam je naš klub opalio još jednu bolnu i ponižavajuću pljusku nedugo nakon što je Mamić skandalozno obznanio da bi s navijačima Hajduka jurišao na „vrh svijeta“...
Naime, dovođenje u Dinamo Mirka Hrgovića samo je nastavak niza poteza Zdravka Mamića kojima je oskrnavio čast, ugled, ponos i dostojanstvo naše Svetinje, našeg Dinama, ali i nas samih, Dinamovih navijača. Evo podsjetnika:
Zdravko Mamić je u listopadu 2006. godine u jednoj TV emisiji ponudio mjesto Dinamovog trenera Igoru Štimcu, čovjeku koji je bez imalo srama nazvao Dinamo i njegove navijače „smećem“ u travnju 2002. godine, a u prosincu iste godine javno je pozvao Bad Blue Boyse na fizički obračun na Trgu Bana Jelačića.
Zdravko Mamić u nekoliko je navrata naglasio kako je Dinamov interes regionalna liga balkanskih država. Nikada mu nećemo oprostiti i odigravanje „prijateljske“ utakmice s OFK Beogradom u siječnju 2007. godine. Postavljamo pitanje udrugama hrvatskih branitelja koje se sada oglašavaju - zašto se tada niste oglasili, a izravno Vas se to ticalo?!
Također pitamo te iste udruge zašto se sve odreda nisu oglasile kada smo organizirali skup podrške Vukovarcima prije 4 mjeseca, a također Vas se izravno ticalo?
Zdravko Mamić je u listopadu iste godine nakon sramotnog i skandaloznog svlačenja i razbacivanja eurima na zagrebačkom aerodromu po povratku iz Amsterdama, okupljene Bad Blue Boyse nazvao „instruiranim Srbima i Muslimanima koji žele srušiti Hrvatsku“.
Nedugo potom sablaznila nas je javna podrška NK Dinamo HDZ-u uoči parlamentarnih izbora uz poziv svim navijačima Dinama da glasaju za dotičnu stranku. Dinamo je tada bio direktno upregnut u političke interese što je za nas neoprostivo!
U lipnju ove godine, ponavljamo, Zdravko Mamić je u velikom intervjuu Slobodnoj Dalmaciji izjavio kako bi jurišao na „vrh svijeta“ kada bi uz sebe imao „sto tisuća torcidaša“! Postavljamo pitanje svim navijačima Dinama - boli li Vas ova konstatacija? Što svima Vama ponos navijanja za Dinamo uopće predstavlja?
Zdravko Mamić je uoči nedavne utakmice s Rijekom besramno optužio navijače Dinama da su u posljednje vrijeme vrijeđali Tomislava Butinu, Boška Balabana, Igora Bišćana i Tomu Šokotu. Pozivamo te igrače da se javno izjasne kada i na kojoj utakmici su doživjeli uvrede sa Sjevera, baš kako je to učinio bivši igrač Dinama Hrvoje Čale koji je u potpunosti demantirao insinuacije Zdravka Mamića u jednom dnevnom listu.

NASTAVAK TEKSTA PRIOPĆENJA PROČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lobotomix 30.07.2008.

    jedino u čemu se slažem je izbaciti mamića ali i barišića. kad ste već toliki hrvati zašto pola vas provodi vrijeme u narodnjačkim klubovima cupkajući i pjevušeći cajke skupa sa igračima dinama? smeta me, kao i dobru većinu navijača, bacanje baklji, paljenje stolaca i nasilje na tribinama. smeta me da se navijače dinama doživljava kao nasilne maloumnike jer se bbb-ima jedina nit vodilja kako naći nekog tko nije po njihovoj volji pa ga \'hrabro\' izmrcvariti 10-ak na jednoga. smeta me što bbb-i sustavno teroriziraju ostatak navijača i što nisu ovdje zbog nogometa. počistite prvo u svojim redovima i izbacite huligane te postanite pravi navijači i onda će vaš glas pasti na plodno tlo. ovako ste skupina maloumnih huligana koji terorom pokušavaju postići nešto što čak nije niti njihovo pravo. pravi navijači nisu više na tribinama jer im je zlo od vas.

  • jesenjin 30.07.2008.

    I JOS DA DODAM,DA TORCIDA NEMA OVDJE STO KOMENTIRAT,JER SE OVO NETICE NJIH....

  • jesenjin 30.07.2008.

    bbb,ko vas sta pita,mi ostali ga hocemo,pun mi vas je kur...iako sam dinamovac ipo...sramotite nas normalne dinamovce tim djecjim ispadima,kako nekuzite...a ovaj sto je dao otkaz,neka je,jer oni bbb od prijer 10 godina i ovi,bitno se razlikuju,oni prije su bili fenomenalnio,vjerni,a ovi danas su KU..C!!!MIRKO HRGOVIC DOBRO DOSAO U DINAMO....IMAT CES PODRSKE NA MAKSIMIRU....dZg u srcu,SMRT HULIGANIZMU

Komentiraj...
Vidi sve komentare