To je to što me zanima!

'Pripreme' Petre Martić: Prije meča odem u šoping-centar...

Petra Martić u sjajnoj je formi. Izborila je osminu finala Ronald Garrosa i ostvarila tako rezultat karijere .Za četvrtfinale će igrati protiv Nijemice Angelique Kerber...
Vidi originalni članak

Više vjerujem u sebe. I to je razlika u odnosu na Petru prije nekoliko mjeseci. Finale u Kuala Lumpuru i ovaj rezultat u Parizu dokaz su da su se stvari promijenile, otkrila je formulu uspjeha hrvatska senzacija na Roland Garrosu.

Trima velikim pobjedama Petra Martić (21) izborila je osminu finala drugog Grand Slam turnira sezone, što joj je najbolji rezultat karijere.

- Pobjeda protiv Bartoli napunila me samopouzdanjem. Ona je daleko odjeknula, sad se svi javljaju u svlačionici, čestitaju. Protiv Medine Garrigues sam znala da imam priliku, ali mogao je to biti i dvosjekli mač - rekla je tenisačica iz Duća kraj Omiša, koja pomalo podsjeća na Justine Henin:

- Justine? Pa to mi je jedini i pravi teniski uzor! Daj bože da igram kao Henin u Parizu.

Za četvrtfinale će igrati protiv Angelique Kerber. Njemicu je dva puta pobijedila, ali na turnirima nižih kategorija prije nekoliko godina.

- Vrhunska tenisačica me čeka u osmini finala, ali servis je moje najjače oružje i nadam se da će njime biti dosta besplatnih poena - kazala je trenutačno 50. na Touru, koja ima vremena i za opuštanje u Parizu.

- Volim šetnje po centru i obilazak šoping-centara. To je najbolja priprema za važne mečeve.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gogom1987 03.06.2012.

    SAMO TAKO NASTAVI !!!

  • Đoković 02.06.2012.

    svaka joj cast..da ima vise para i da popravi igru ko zna sta moze biti,a ovako steta ako propadne

  • tomyx 02.06.2012.

    slušaj Petra...kada ideš servirati i vadiš lopticu malo ti se guza vidi ;) ...nije ništa strašno ali ipak se vidi..eto tek toliko da znaš ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare