To je to što me zanima!

Pripreme PSG-a za Barcelonu: Uoči meča - party s Rihannom!

Posebne 'pripreme' značile su party dvojice igrača Pariza s pjevačicom Rihannom. Matuidi i Verratti, tvrdi francuski L'Equipe, zabavljali su se s njom sve do ranih jutarnjih sati
Vidi originalni članak

Poraz  na Nou Campu od 6-1 PSG-ovim će navijačima jako teško pasti nakon informacije da su njihovi miljenici imali posebne 'pripreme' uoči utakmice sezone na Camp Nou.

Nakon što su za Valentinovo zabili četiri Barci, za Dan žena dobili su šest komada i ispali u najvećem preokretu Lige prvaka u povijesti.

Posebne 'pripreme' značile su party dvojice igrača sa slavnom pjevačicom Rihannom. Blaise Matuidi i Marco Verratti, tvrdi francuski L'Equipe, imali su žestok izlazak sa zvijezdom i to dva dana uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka.

U ponedjeljak navečer u Parizu na gala večeri koju je organizirala Puma, njih troje su se našli i družili kasno poslije ponoći. Nije to prvi put da se družila s njihovim igračima.

Bacila je Rihanna oko i na Nijemca Kevina Trappa, golmana koji je dobio šest komada u Barceloni.

Slaba igra kompletne momčadi francuskog ionako je neoprostiva, a poslije ove informacije, stvari će se samo dodatno zakomplicirati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pinökio-wien 10.03.2017.

    Nismo mi tak bedasti da neznamo kada je namjestaljka a kad ne...

  • P0WK 10.03.2017.

    Nekad sam bio ko djecak zaljubljen u Rihanu, ono kad jos nije ni popularna bila, pjesma SOS. Al sad mi je totalno odvratna i zgadila mi se da to nisu istine, pa ta je profesionalna kurva na kvadrat, svaki dan je neki tulum kako se talami s nekim drugim..

  • noobcamper 10.03.2017.

    Hahah fascinantna je propaganda kojom se industrija zabave zvana nogomet pokusava oprati od jedne od top 10 poljacki u povijesti nogometa. Svi su krivi osim krivca. Sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare