To je to što me zanima!

Pripreme za SP: Niku Kovača čeka dvoboj protiv Švicarske

Izabranici Nike Kovača petog ožujka će gostovati u Švicarskoj, a mjesto i točno vrijeme odigravanja susreta bit će naknadno utvrđeni. Švicarsku vodi Ottmar Hitzfeld
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija dogovorila je prvu pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Izabranici Nike Kovača petog ožujka će gostovati u Švicarskoj, a mjesto i točno vrijeme odigravanja susreta bit će naknadno utvrđeni, objavio je HNS.

Hrvatska je od samostalnosti dva puta igrala sa Švicarskom i nije uspjela upisati pobjedu. Hrvatska i Švicarska odigrali su 0:0 na početku Eura 2004., a Švicarska je vatrene svladala u kolovozu 2012., u prvoj utakmici Igora Štimca kao izbornika. Susret na Poljudu završio je 4:2.

Švicarsku vodi Ottmar Hitzfeld, bivši trener Nike Kovača. Švicarci pod Hitzfeldom igraju sjajno i bili su među nositeljima u ždrijebu za Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • NerminŽivojević 26.12.2013.

    Hmmm...Znaci protiv Albanije igramo!

  • SpužvaBobSkockani_2 24.12.2013.

    Švicarska je dosta dobra reprezentacija za pripremu i da im uzvrate za poraz iz Splita, trebali bi uzeti za pripremu i neku Afričku ili južnoameričku reprezentaciju da prije Brazila vidimo kako igramo protiv takvih reprezentacija

  • Majstorsmora_2 24.12.2013.

    opet ove skijaše????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare