To je to što me zanima!

Pripremite dobitni listić na 24sata Live statistikama

Odnedavno na portalu 24sata.hr možete uživo pratiti brojne sportske rezultate i pripremati listić za kladionicu na 24sata Live statistikama...
Vidi originalni članak

Na internetskom portalu 24sata.hr možete uživo pratiti događaje iz 14 najpopularnijih svjetskih sportova u 39 zemalja. Najbogatija je ponuda nogometnih liga, čak 77 njih. Na Rezultatima uživo možete, između ostaloga, pratiti kretanje rezultata iz sekunde u sekundu, rezultat na poluvremenu i na kraju utakmice za sve ponuđene sportove. Kod najpopularnijih nogometnih liga ponuda je još bogatija. Tako osim golova i strijelaca možete pratiti i detaljan popis kartoniranih igrača, početne sastave i izmjene tijekom utakmica.
Odlična vijest za iskusne kladioničare je i ponuda najdetaljnijih statistika. Na Live statistikama možete na jednostavan način usporediti parove na koje ulažete novac. Brzo iz svog doma provjerite tko zabija u prvom poluvremenu, a tko u 90., tko je loš gost, kome je pobjeda neophodna, a kome treba više od tri razlike. Pratite formu klubova iz kola u kolo, kod kuće i u gostima, te provjerite koji su rizični favoriti.
24sata sportska statistika uživo najveća je sportska baza na internetu. Pratite najpopularnije sportove poput nogometa, košarke, rukometa i hokeja, ali i one koje dosad niste mogli provjeravati poput skijaškog trčanja, boba, stolnog tenisa, bandyja, floorballa, automoto sporta i drugih sportskih događaja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HrvatskaHrvatima 05.12.2008.

    a gle bole topa cara kakvog nemaaa!

  • razorx 03.12.2008.

    bole top...lol...

  • zadroo 03.12.2008.

    pripremite dobitni listić!!!!!! i stavili od balabana sliku......loooool

Komentiraj...
Vidi sve komentare