To je to što me zanima!

Pristojan poraz Cibone kod Barcelone, europskih prvaka...

Otputovali su doživjeti poraz, no naglasak je bio na tome da ne dožive katastrofu. I 'vukovi' su uspjeli u tome, Barcelona je slavila s tek 80-6
Vidi originalni članak

Košarkaši Cibone startali su u novu sezonu Eurolige, a na početku su odmah morali odraditi najteže moguće gostovanje. Igrali su kod aktualnog prvaka Europe - Barcelone. Sve je prošlo prilično bezbolno za Cibonu. Otputovali su doživjeti poraz, no naglasak je bio na tome da ne upišu katastrofu. I uspjeli su u tome, Barcelona je slavila s tek 80-66.


Katalonska momčad je, mora se priznati, veliki dio utakmice odigrala u uspavljujućem ritmu i iako su kod 20-ak poena plusa mogli otići i na veću prednost (tijekom treće četvrtine), opuštajuća igra je zapravo bila ruka spasa Ciboni. Najbolje je vidjeti broj poena Cibone, pa su tako u prvom dijelu hrvatski košarkaši zabili samo 20 poena (u drugoj četvrtini tek osam poena), no u nastavku su prvo ubacili 21 u trećoj, a 25 u posljednjoj četvrtini.


Bojan Bogdanović je još jednom bio prvo ime Cibone, pa je utakmicu završio sa 28 poena uz tri skoka, dvije ukradene i pet izgubljenih lopti. Za dva poena je gađao 8-16, za tri poena 3-7, a s linije slobodnih bacanja 3-3. Vrlo dobar je bio Leon Radošević sa 15 poena, devet skokova i čak pet ukradenih lopti, dok je Rok Stipčević dodao 12 poena i sedam asistencija. Kod Barcelone su najviše, po 14 poena, ubacili Juan Carlos Navarro i Ricky Rubio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare