To je to što me zanima!

Pristojna Barca: 'Moji igrači se gotovo nikad ne žale na suce'

Barcelona je pobijedila Atletico Madrid s 1-0 na Camp Nou u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja. Protivnicima smetaju stalni pritisci igrača Barcelone na suce
Vidi originalni članak

I prvenstvena utakmica između Barce i Atletica protekla je u stalnim razgovorima sa sucima, a u Kupu kralja je Javier Mascherano dobio žuti karton zbog prigovora deset minuta prije kraja susreta. Barcelonini igrači nisu omiljeni u ostatku lige, često se čuju kritike da simuliraju i stvaraju pritisak na suce. 

- Pogledajte ostale momčadi. Moji igrači gotovo nikad se ne žale na suđenje - rekao je Luis Enrique i nastavio: 

- Moji igrači su educirani, nismo najgori u tom pogledu. Ali nekad je teško prihvatiti sudačku odluku s vrućom glavom na terenu, to suci moraju shvatiti. 

Trener Barcelone ne misli da je njegova momčad favorit za prolazak ni nakon ove minimalne pobjede. 

- Sretan sam zbog rezultata, daje nam razloga za optimizam, ali volio bih da smo pobijedili 5-0. Ovako su nam šanse i dalje 50-50, zato ćemo i u Madridu pokušati pobijediti - zaključio je Enrique. 

S druge strane, Diego Simeone nije trošio riječi o suđenju ni nakon što je dosuđen penal na Sergiju Busquetsu. 

- Pokušavamo ne razmišljati o sucima - kratko je objasnio trener Atletica

- Barcelona se jako popravila u posljednjim utakmicama, njihov pritisak je sve bolji, ali sve je još uvijek otvoreno kad je prolazak u polufinale u pitanju - objasnio je Simeone.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • IvanLjubić 23.01.2015.

    hahaha bas su smjesni ovi iz barce

  • superdejan 22.01.2015.

    simulacija nije postala sastavni dio nogometa..pogledaj messia..najboli na svijetu, a nikada ne pada..to se upravo jučer moglo vidjeti kada niti jednom nije padao nakon niza udaraca..simulacija samo razlikuje igrače od cirkusanata..i zato nikada c.ronaldo neće biti najbolji!!!! jer je čovjek kao od stijene odvaljen, a baca se i na najmanji kontakt..dno dna..

  • Stručni komentator 22.01.2015.

    ovaj Luis Enrique je puk'o ko fosna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare