To je to što me zanima!

Prizemljio ih loš start u HNL-u: Zekić zabranio igračima pozive

Opterećenje prema Osijeku je sve veće i to je nova situacija za sve u klubu, a Zekić želi da su njegovi igrači maksimalno koncentrirani na treninge i utakmicu protiv PSV-a u četvrtak
Vidi originalni članak

Pred Osijekom je u četvrtak jedna od najvećih utakmica u povijesti. U trećem pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu čeka ih slavni nizozemski PSV i stoga je trener Zoran Zekić odlučio odvesti igrače u karantenu.

Dijelom zbog težine protivnika, no više zbog lošeg ulaska kluba u HNL sezonu. Naime, slavonski je klub u uvodna dva kola upisao dva remija (Rudeš i Istra 1961) uz blijedu igru i kako doznaje net.hr, zabranio je pozive prema sebi i igračima. Momčad je i dalje u Puli, a poslije dva kiksa u prvenstvu, doživjeli su bolno prizemljenje.

Osijek je u Europi prošao švicarski Luzern u drugom pretkolu i posebno su oduševili utakmicom na Gradskom vrtu (2-0), no loša izdanja u domaćoj ligi natjerali su vodstvo kluba na razmišljanje.

Opterećenje prema Osijeku je sve veće i to je nova situacija za sve u klubu, a Zekić želi da su njegovi igrači maksimalno koncentrirani na treninge i utakmicu, piše još net.hr

Utakmica protiv PSV-a na rasporedu je u četvrtak od 19 sati u Eindhovenu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dexter007 25.07.2017.

    fali srce ekipe.. otpisali su aljošu

  • JuricaPapak 25.07.2017.

    Hahaha,koga lažete eno ih još sad u puli u pomidora beach baru još sad deru po jacki colama 🤣🤣🤣

  • josip174 24.07.2017.

    Sve ovo je novo za momke i treba vremena da se naviknu na ovakav tempo cijele priče. Biti će to super... samo strpljenja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare