To je to što me zanima!

Priznanje za hrvatskog genija: Majer u najboljih 11 Ligue 1!

Zanimljivo, upravo je njegov Rennes najzastupljenija (5) momčad u idealnih 11, dok je prvak PSG dao dvojicu, dok po jednog predstavnika imaju Lyon, Lille, Monaco i Lens
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer izabran je u momčad sezone francuske Ligue 1 prema izboru uglednog L'Equipea!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fantastična sezona bivšeg nogometaša Dinama nije promaknula jednom od najuglednijih europskih listova, a nije ni Transfermarktu, prema kojemu Majer sada vrijedi 18 milijuna eura, a budući da je posljednji put taj podatak ažuriran sredinom ožujka, ta je cifra u ovom trenutku i nešto veća.

FANTASTIČAN POTEZ VIDEO Majer vodi Rennes prema Ligi prvaka, zabio je sjajan gol

Zanimljivo, upravo je njegov Rennes najzastupljenija (5) momčad u idealnih 11, dok je prvak PSG dao dvojicu, dok po jednog predstavnika imaju Lyon, Lille, Monaco i Lens. Najbolji trener sezone prema izboru L'Equipea jest trener Strasbourga Julien Stephen, koji je u senzacionalnoj sezoni skoro odveo svoju momčad u Europu, a završili su ispred primjerice velikana Lyona i Lillea.

Majer je zauzeo jedno od tri mjesta u veznom redu u formaciji 4-3-3 te uživa u društvu majstora poput Marquinhosa, Tchouaménija, Mbappéa. Mladoj zvijezdi PSG-a u napadu su se pridružili Majerovi suigrači Bourigeaud i Terrier, a pitate li se zašto, odgovor leži u 82 postignuta gola. Više je zabio samo PSG (90), a prvi pratitelj (po golovima) Lyon zabio je čak 16 manje (66).

Njegova odluka za odlaskom u Championnat ispostavila se punim pogotkom, za sav trud tijekom sezone njegova momčad nagrađena je golom u 92. minuti protiv Lillea, kojom je osigurala nastup u Europskoj ligi i sljedeće sezone, zasluženo je na popisu Zlatka Dalića. Može se zaključiti da Lovro proživljava najbolje dane karijere, a nastavi li ovako, transfer u nekog europskog velikana ne bi trebao izostati!

ŽELE ISTRAGU Igrač PSG-a navodno nije želio nositi dres s duginim bojama pa je propustio ligašku utakmicu

Idealnih 11 Ligue 1 (4-3-3): 

Lopes (Lyon) - Traore (Rennes), Marquinhos (PSG), Botman (Lille), Meling (Rennes) - Majer (Rennes), Tchouaméni (Monaco), Fofana (Lens) - Bourigeaud (Rennes), Mbappé (PSG), Terrier (Rennes)

trener: Julien Stephen

ZNAKOVITA PORUKA Navijači Bordeauxa WC papirom zasuli travnjak: Svi ste vi go*na

Idi na 24sata

Komentari 48

  • adis23 24.05.2022.

    I sve to u prvoj sezoni, skidam kapu majstore!

  • aciviij 23.05.2022.

    💙 Bravo 💙................. Sada dvije godine u Sevillu (ili neki drugi klub tog ranga), pa može birati gdje će igrati!

  • Antitovar ***** 23.05.2022.

    Dinamova skola ! Nego gdje je levaja? Njega nema u Europi?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare