To je to što me zanima!

Priznao pokušaj ubojstva, sada uhićen zbog optužbi za silovanje

Semedo je djevojku upoznao u jednom baru u odmaralištu Oropos u subotu, zatim ju je odveo u svoj stan u Glyfaldi u predgrađu Atene gdje ona tvrdi da ju je silovao
Vidi originalni članak

Braniča Olympiacosa Rubena Semeda uhitila je u nedjelju grčka policija nakon što ga je je 17-godišnja djevojka optužila za silovanje, javlja u ponedjeljak agencija France Presse pozivajući se na sudske izvore.

Djevojka tvrdi da ju je Semedo odvukao kod sebe prije nego ju je silovao zajedno s jednim stranim državljaninom od 40-ak godina za kojim policija još uvijek traga.

Semedo ju je upoznao u jednom baru u odmaralištu Oropos u subotu, zatim ju je odveo u svoj stan u Glyfaldi u predgrađu Atene gdje ona tvrdi da ju je silovao.

Prema riječima Semedovog odvjetnika Stavrosa Georgopoulosa, nogometaš "negira optužnicu i tvrdi da tužiteljica ima 19 godina".

Semedo je 2018. priznao krivnju za pokušaj ubojstva zbog čega je osuđen na pet godina zatvora dok je igrao u Villarealu. No, izbjegao je odsluženje kazne u zamjenu za zabranu ulaska na španjolski teritorij na osam godina na temelju sporazuma sklopljenog 2020. 

Olympiakos, gdje 27-godišnji Ruben Semedo igra zadnje dvije godine, nije se oglasio o slučaju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kegla💪🏻 31.08.2021.

    Sta je mislila da ide u stan na partiju šaha hahaha kakva namjestaljka

  • činjenićar 30.08.2021.

    pravda za semeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare