To je to što me zanima!

Prkačin: Za dvije godine ćemo osvojiti Svjetsku ligu u boksu

Možda su Britanci u ovom trenutku u Svjetskoj ligi bolji od nas, ali mi se u mlađim kategorijama na velikim natjecanjima nosimo s velesilama kakve su Engleska i Francuska, kaže Ante Prkačin
Vidi originalni članak

Mi se u boksu nosimo s velesilama kakve su Velika Britanija i Francuska. Možda su Britanci u ovom trenutku bolji od nas u Svjetskoj ligi, ali mi se u mlađim kategorijama na velikim natjecanjima itekako nosi s njima. Čak imamo i bolje rezultate od njih, kaže nam Ante Prkačin, koji je zajedno sa Željkom Mavrovićem jedan od direktora naše boksačke reprezentacije.

Najavio je Prkačin večerašnji boksački spektakl u Zagrebu gdje se Hrvatski vitezovi u sklopu Svjetske boksačke lige bore protiv British Lionheartsa, koji su ih Londonu pobijedili 5-0.

- Sve je moguće večeras, možemo ih iznenaditi. Moglo bi biti jako neizvjesno - rekao je Prkačin, koji vjeruje u velike uspjehe našeg boksa i u budućnosti.

- Pa mi posljednjih godina imamo tri superteškaša koja su na krovu Europe. Vjerujem da ćemo za dvije godine osvojiti Svjetsku boksačku ligu. Imamo mlade i talentirane boksače - završio je Prkačin.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dirk_nowitzki89 06.04.2018.

    svjetska boksacka liga??? ali to postoji?? ko to uopce prati???

  • NIKE 06.04.2018.

    Nema Boga da mi osvojimo svjetsku ligu, stvar je u biti vrlo jednostavna. Natjecanja su oduvijek na određeni način nastrojena velikim ekipama, od sudaca do pravila pod parolom kako smo svi jednaki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare