To je to što me zanima!

'Problemi između Barce i Reala neće utjecati na reprezentaciju'

Valdes inzistira da nedavne "trzavice" i zategnuti relaciji na relaciji između njegovog kluba i Real Madrida neće poremetiti dobar odnos unutar svlačionice reprezentacije
Vidi originalni članak

Uslijed maratona "el clasica" koji su igrani u posljednjih mjesec dana prštale su optužbe na relaciji dvaju klubova. Vruće je bilo kako na travnjacima, tako i u medijima. Iz Reala su grmili da Barcelona ima povlašten status kod UEFA-e, dok su iz Barcelone uzvratili tužbama.

Zabrinutost neprijateljstvom i visokim tenzijama izrazio je i španjolski izbornik Vicente del Bosque, ali Valdes "spušta loptu na zemlju".

- Uvjeren sam da će u furiji i dalje biti dobre vibracije. Osobno nemam kontakt s igračima Real Madrida, ali ne mislim da će se svi problemi prenijeti na reprezentaciju, jer ono što se događa na travnjaku ondje i ostaje. Također, mislim da nije ni dobro pričati o tome – zaključio je Valdes.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • reds8 10.05.2011.

    a kaj se ti javljaš...ti bi trebao biti tek 4. golman reprezentacije..i najslabija točka Barcelone je upravo valdes..

  • partis41 10.05.2011.

    ma neznam ja samo znam jedno da me zanima baš Barca protiv United-a i kako će se sudac postavit u toj tekmi jer United igra grub nogomet....jednostavno tako nogomet treba izgledat..a ne ko baletani da igraju.....kako izgleda Barcini igrači će više biti an travi nego na nogama...

  • Halid ibn Velid 10.05.2011.

    Pa normalno da neće uticati...nisu to naši mamlazi ..pa da onom što igra za Sarajevo smeta onaj iz Širokog, onom iz Širokog smeta onaj iz Banjalučkog Borca, a ovom iz Borca smetaju obojica...svak svakog mrzi.....a sve uš do uši.... isto je i u Hrvatskoj i Srbiji.. ako me pamćenje dobro služi skoro su bile neke pizdarije kad su navijači Partizana napali golmana Crvene Zvezde koji je branio za Srbiju na nekoj tekmi reprezentacije! A kad pogledam reprezentaciju Španjolske, to je druga priča.... Real+Barcelona su išamarali sve na šta su naišli...i postali svjetski i europski prvaci! njihovi reprezentativci znaju razdvojiti klupski od reprezentativnog nogometa i zato i jesu NAJBOLJI u europi i svjetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare