To je to što me zanima!

Problemi u Barci: Enrique htio kazniti Messija, Xavi ga spasio

Leo Messi nije se pojavio na treningu poslije poraza od Real Sociedada, pa je Luis Enrique pripremio kaznu za najboljeg igrača. Do nje nije došlo zbog reakcije Xavija
Vidi originalni članak

Luis Enrique nije mogao bolje započeti svoj mandat na klupi Barcelone, dugi niz pobjeda u Primeri i sigurni nastupi u Ligi prvaka oduševljavali su katalonske navijače. Međutim, nakon odličnog otvaranja sezone započeo je pad Barce, a loša atmosfera u svlačionici isplivala je na površinu poslije poraza od Real Sociedada. 

Leo Messi nije se pojavio na treningu, Enrique je već pripremio kaznu za Argentinca, no u posljednji trenutak spriječili su ga Xavi, Iniesta i Busquets. Najiskusniji igrači Barce uvjerili su trenera da kaznom ne bi ništa postigao, nego bi situacija postala još i gora. 

Umjesto kazne, čelnici kluba predlažu veliki sastanak na Camp Nouu. Uz Messija s jedne i Enriquea s druge strane, na sastanku bi bilo još nekoliko igrača koji bi smirili glavne aktere ako opet dođe do uvreda i prijetnji, što je svakodnevnica u odnosu Enrique - Messi, ako je za vjerovati španjolskim medijima. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • mala zajebana 08.01.2015.

    zasluzio je kaznu jer se podnio neodgovorno ... a da je to napravio Rakitić odma bi ga bacili u drugu momcad kod Halilovića .. mislim da bi svi trebali imat ista pravila

  • klepetalo 08.01.2015.

    barca samo treba dovest vise nekog napadaca dok je Villa tukao s Messiem napad je bio top ,a ne Neymara il Suareza oni su odlicni al nisu ono sto Barca treba. Al za to im je kasno jer nema shoppinga za njih duze vrijeme. I po meni jedna JAKO bitma stvar svi govore treba novi Xavi,Iniesta a niko ne vidi da ubiti treba novi Puyol a ne ovo sto oni imaju iza. Treba jedan LIDER na terenu jer đabe ti i 6 trenera ako niko nece dreknut i pocupat u tih 90 min.

  • sume 07.01.2015.

    reko sam ja ljudi propast ce ta Barcelona, nemaju vise ni upravu, ni trenera, a igrači su ima već za veterane :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare