To je to što me zanima!

Problemi za Afrikance: Nigerija ne trenira uoči osmine finala

Nakon Ganaca i Kamerunaca, razgovori oko premija otežavaju treninge još jednoj afričkoj reprezentaciji. Nigerijci traže da im se isplate premije za osminu finala SP-a
Vidi originalni članak

Autobus je čekao igrače, ali nije ih dočekao. Nigerijci su odbili trenirati, a kako prenosi Goal.com, umjesto na nogometnom terenu, pokazivali su svoje vještine za pregovaračkim stolom s čelnicima nogometnog saveza. 

Fifa će poslije Svjetskog prvenstva nagraditi sve reprezentacije koje su izborile osminu finala, ali igrači očekuju premije na svojim računima već u ponedjeljak. Strah ih je da poslije neće moći doći do novca, kao što se događalo 2010. godine. 

Tajnik saveza Musa Amadu već je napustio Sao Paulo i otišao u Abuju kako bi s Vladom pokušao dogovoriti barem nekakva sredstva za igrače prije osmine finala i utakmice protiv Francuske u ponedjeljak. Ako ne uspije, pitanje je hoće li Nigerijci biti u avionu u petak poslijepodne kad trebaju poletjeti prema Braziliji. 

Nigerijska reprezentacija slične je probleme imala na Kupu konfederacija prošle godine, a u Brazilu su u štrajku bili i Ganci i Kamerunci. Poslije uspješnih dogovora oko novca, ispali su i jedni i drugi već u skupinama SP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • znzokica 28.06.2014.

    naši "vatreni" sa time nemaju problema-za malo hakla- puno novaca

  • 28.06.2014.

    Ovi bar prođu pa traže lovu, a naši ispadnu pa ih još savez lijepo nagradi što ispadnemo. Svaka čast, nema što

  • denis-zg 27.06.2014.

    A zašto da se ne bore za to što im pripada! Trudili su se prošli skupinu i zaslužuju te premije! Evo naši manekeni su imali dobar dogovor sa savezom, jedan od najboljih kampova, držali su ih ko na dlanu, imali podršku hrvatskih navijača iz cijelog svijeta...i šta su napravili?? Veliko ništa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare