To je to što me zanima!

Problemi za Srbiju: Izgubili od Novog Zelanda, Micov potjeran

Samo pet dana uoči Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, reprezentacija Srbije ostala je bez Vladimira Micova, koji je izvukao deblji kraj u svađi s izbornikom Đorđevićem
Vidi originalni članak

Dosad su samo Amerikanci zabili troznamenkast broj poena u pripremama za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj, a od nedjelje pridružili su im se i - Novozelanđani. Tall Blacks su zabili 102 poena i to u Beogradu protiv Srbije (102-96). 

Kirk Penney zabio je 27 koševa, a osim poraza, izbornika Srbije Aleksandra Đorđevića iznervirao je i Vladimir Micov. Krilni igrač koji je ovog ljeta napustio moskovski CSKA i potpisao za Galatasaray više neće igrati za reprezentaciju. 

- Njegova kratka reprezentativna karijera završena je dok sam ja izbornik - rekao je Đorđević. 

Do sukoba je došlo u drugoj četvrtini, kad je Micova naljutilo to što ga je Đorđević izvadio iz igre. U ljutnji je bacio ručnik i nije se htio okrenuti prema izborniku, koji ga je odmah poslao u svlačionicu i poslije susreta mu objasnio da ne ide u Španjolsku. 

- Dres Srbije nosili su mnogo veći igrači, ali ne na kukavički način. Nije bilo razloga za tako neprimjereno ponašanje. Tražio sam od igrača da imaju pravi odnos prema zemlji i nacionalnom dresu. To je svetinja - objasnio je izbornik Srbije. 

Pripreme nastavlja s 13 igrača, a najboljih 12 vodit će u Granadu, gdje Srbija igra u skupini A. Tamo su još Španjolska, Francuska, Brazil, Egipat i Iran.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ljepsi-sam-dok-sutim 25.08.2014.

    koliko sam ja skuzio ovo je 24sata.hr...ne kuzim cemu srbima toliki medijski prostor...mozete slobodno pisat i o repki kostarike,trebali bi imati isti tretman...

  • Zvecko_1 25.08.2014.

    Od svih silnih utakmica koje smo igrali vi ste izvukli ovu zadnju koja nema nikakav znacaj jer smo u prvoj dobili Novi Zeland. Micov je zasluzeno proteran jer takvim igracima se ukazala sansa da se dokazu a oni sve gori. Micov je vec imao katastrofalnu gresku protiv Grka u zadnjim sekundama je izgubio loptu i sinoce je igrao ko amater i jos se buni.Ne kazem da cemo se mi boriti za tu bronzu ali svidja mi se sto vise ima igraca iz domaceg sampionata dok polovina je povredjeno a ostali nisu pozvani.

  • cashextra0 25.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare