To je to što me zanima!

Proboj korone među momčadi iz NBA lige: Odgodili pet utakmica

Odgođene su utakmice Philadelphia - New Orleans, Atlanta - Cleveland i Brooklyn - Denver koje su trebale biti odigrane noćas, neće biti odigrane ni utakmice Toronto - Orlando te Brooklyn - Washington
Vidi originalni članak

Pet utakmica NBA lige, od toga dvije u kojima su trebali igrati Brooklyn Netsi, odgođeno je zbog rastućeg broja slučajeva zaraze koronavirusom u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta.

Osim Netsa, zbog rastućeg broja zaraženih igrača i djelatnika kluba, odnosno onih koji su po NBA pravilniku morali ući u Covid-19 zdravstveni i sigurnosni protokol, odgođene su i utakmice Cleveland Cavaliersa, Orlando Magica i Philadelphije 76ersa.

Tako su odgođene utakmice Philadelphia - New Orleans, Atlanta - Cleveland i Brooklyn - Denver koje su trebale biti odigrane  noćas. U noći s ponedjeljka na utorak neće biti odigrana utakmica Toronto - Orlando, a u noći s utorka na srijedu s rasporeda je otpao dvoboj Brooklyn - Washington.

Najteže pogođeni novim valom zaraze su Brooklyn Netsi, koji imaju čak devetoricu igrača koji ne mogu nastupiti, a među njima su i njihove tri najveće zvijezde Kevin Durant, James Harden i Kyrie Irving koji je vraćen u momčad za gostujuće utakmice, iako i dalje nije primio cjepivo protiv Covida-19.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • halic 20.12.2021.

    Pa mogli su cijepiti sve igrače i trenere i stvar riješena onda nebi trebalo odgađati utakmice...

  • VolbeatDbv 19.12.2021.

    Proboj?????? Podsjeća me na stare jugoslavenske ratne..

  • bananeros 19.12.2021.

    Juhuuuu, živjelo cijepivo, ajmooo!!! Hahahaha,, (block)buster 10-a doza neće bit dovokjna, jer cijepivo više odmaže nego pomaže. NEĆU se cijepit 🖕🖕🖕🖕🖕🤘🤘🤘😃😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare