To je to što me zanima!

Tata je plakao i rekao 'ako sad nisam umro, onda neću nikad'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na tatinim slalomima nema slučajnih pobjednika, morate biti inteligentni, a to je priroda ovog sporta. Sandro je bio najbolji i zaslužio je pobjedu, rekao je Kostelić
Vidi originalni članak

Slalomsku stazu u superkombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama postavio je Ante Kostelić. Bila je poprilično teška pa je bilo i nekoliko izlijetanja. U Gipsovu obranu stao je sin Ivica Kostelić, danas srebrni.

- Znam da je bilo puno rasprava o stazi. Moj otac je stara škola u usporedbi s ovim što se radi danas, otkad je uvedeno pravilo mjerenja u Svjetski kup. Sada, bilo tko s metrom u rukama može postati improvizirani postavljač staza. Nisu mi tatine staze draže zato što ih on postavlja, nego zato što one potiču skijaše na propitkivanje i razmišljanje. Na njegovim slalomima nema slučajnih pobjednika, morate biti inteligentni, a to je priroda ovog sporta. Sandro Viletta  je danas bio najbolji i zaslužio je pobjedu.

Ivica je odgovorio i Austrijancima.

- Kada neki skijaš govori da bi trebalo izbaciti kombinaciju sa ZOI-a, čini mi se da taj nije pri zdravoj pameti, kao da je poludio. Austrijanci s podcjenjivanjem govore o kombinaciji zato što nisu dobri u njoj. U alpskom skijanju to je najteža disciplina jer povezuje dvije nemoguće stvari (spust i slalom), to je kao da u atletici imate natjecanje koje se sastoji od utrke na 100 metara i utrke na milju. U nekoliko sportova koji su u posljednje vrijeme ušli u program Zimskih olimpijskih igara ima disciplina vrlo upitne vrijednosti, a kako stvari idu uskoro bi mogli imati i grudanje. Alpska kombinacija je najstarija disciplina i ako to netko želi izbaciti, izgleda da smo poludjeli.

Gips je plakao

Tata je bio presretan, on je plakao i rekao mi: 'Ako sad nisam umro, onda neću nikad'.

Kostelić je otkrio po čemu bi volio da ga se sjećaju.

- Volio bih da me pamte kao svestranog skijaša koji je... uvijek imao vremena za svakoga!

Idi na 24sata

Komentari 144

  • sitnozubi 16.02.2014.

    ja samo čekam da jednog dana Oprah pozove Đokoviča na ,,gostovanje,, pa da padne i zadnji mit...!?

  • mdoroslo 15.02.2014.

    Austrijanci su ljubomorni a mi smo pobjednici.

  • StjepanValjak 15.02.2014.

    Gips nikada neće umrijeti,vječno će živjeti u glavama malih ljudi.Inaće Austrijanci su izmislili alpsko skijanje,njima je takmićenje u kombinaciji ispod časti.Ak nisi nikakav atletičar onda ideš u biatlon,tak i loši ,potrošeni skijaši idu u kombinaciju.Tamo možeš bez ijedne pobjede osvojiti zlato,srebro i broncu,dovoljno je da se spustiš i da ti konkurent slomi nogu i eto medalje.A koliko vrijedi vidi se jer niti jedan jak skijaš neide u kombinaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare