To je to što me zanima!

Proigrao je i u reprezentaciji: Messi s tri gola srušio Brazil...

Argentina i Brazil odigrali su prijateljsku utakmicu u New Jerseyu pred 81.000 ljudi. Lionel Messi zabio je "hat-trick", a Argentina je u dramatičnom ogledu slavila 4-3
Vidi originalni članak

Brazilci su poveli golom Romula u 23. minuti. No onda je na scenu stupio Lionel Messi. Briljantni Argentinac u samo tri minute zabio je dva gola i preokrenuo rezultat na stadion u New Jerseyu gdje su Argentina i Brazil igrali su prijateljsku pred 81.000 navijača. 

No Brazil je golovima Oscara i Hulka ponovno preokrenuo rezultat i poveo 3-2. Fernandez u 76.  izjednačava na 3-3, a sjajni Leo Messi pet minuta prije kraja zabija za konačnih 4-3.

Messi je završio sezonu s rekordna 82 gola za klub i reprezentaciju. Ovo mu je bio drugi "hat-trick" koji je zabio za Argentinu. 

Prijateljska utakmica:

Argentina - Brazil 4-3 (Messi 31, 34, 85, Fernandez 76 / Romulo 23, Oscar 56, Hulk 72)

Idi na 24sata

Komentari 119

  • blizzard 77 10.06.2012.

    DarioČulina - Čovječe, reko sam da vrijeme ko je kad igro nema veza s ničim, osim toga ne kužiš osnovnu bit , je Messi sa Barcelonom uzeo par liga prvaka, al on u Ligi prvaka igra za momčad s kojom igra stalno, on u Barceloni ima uz sebe sve najbolje igrače na Svjetu, ne možeš uspoređivat klupski nogomet i Reprezentaciju, Svi njaveći igrači koji su igrali nogomet će ti reć zašto je Pele jedan jedini, osim toga majmune taj isti Pele je za Brazil zabio 77 golova u 94 utakmice, i ni jedan igrač sa 16 godina nije kao on donio naslov nekoj Zemlji da je bio u galvnoj ulozi, žalim što vi svi danas, a posebno klinci od 14, 15, 16 godina svi krivo i neinformirano razmišljate, žalim vas stavrano vas žalim, vi kad si nešto zacrtate u glavi i nešto vidite vama je to najbolje odmah, Messi s Argentinom nije napravio ništa, nije bolji čak i od Maradone kao što mnogi govore, jer je on donio naslov svjtskih prvaka argentini sa 10 papučara, imo je samo onog Canigu, a Messi danas ima 5 puta bolje suigrače neg maradona tad, i nemre niš napravit, pa sad ti zbrajaj 2 i 2

  • messija_1 10.06.2012.

    RONALDO JE NAJBOLJI NA SVIJETU JER JE MESSI S DRUGE PLANETE

  • Rodrigo de Bivar 10.06.2012.

    Oduvjek sam volio Argentinu, još od vremena Maria Kempesa, tamo a istina i u Brazilu rađaju se nogometni genijalci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare