To je to što me zanima!

Projekt vodi Hrvat: Kinezima će u SEHA ligi trener biti Šola

Od sljedeće će sezone u SEHA ligi igrati kineska momčad Beijing Sports Universityja, a time će početi i svojevrsna nova era u ligi. Kineze će u premijeri u 'regionalnoj' ligi voditi sadašnji trener Dubrave, Vlado Šola
Vidi originalni članak

Prvu izvaneuropsku ekipu koja će se natjecati u SEHA ligi vodit će Vlado Šola. Kinezi će svoje 'domaće' utakmice igrati u Zagrebu te su za sljedeću sezonu angažirali hrvatskog stručnjaka koji trenutno vodi treću momčad hrvatske Premijerlige. 

- Naš je cilj regionalni razvoj rukometa kao i donošenje nečeg novog, revolucionarnog. Na ovaj način širimo svoje horizonte i tržište u jugoistočnoj Europi, ali i izvan europskih granica. Uvjereni smo da će rukomet profitirati od ulaska kineske momčadi u ligu - izjavio je predsjednik SEHA - Gazprom lige, Mihajlo Mihajlovski nakon što su objavili novost u ligi.

Šola je svoju trenersku karijeru započeo u Kataru, nastavio u Dubravi, a s Kinezima će nastaviti na svom trenerskom radu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Fahri Musliu Junior 26.04.2019.

    Jel to ovaj što je Karačića javno pred tv gledateljima skračeno nazivao Kara?

  • Qurcy Ban 23.04.2019.

    Poštovani novinari... predlažem da malo istražite zašto ovaj projekt ide preko PPD-a, a trebao je ići preko saveza. Koliko će love završiti kod “stručnjaka” koji uništavaju naš rukomet, odnosno koliko će manje završiti u savezu. Stvarno nevjerovatno kako se svaki projekt (potencijalno vrhunski) kontaminira s “parazitima”.

  • stipo1304 23.04.2019.

    24 sata niste uopće napisali članak o zanimljivoj utakmici između nexe i ppd zagreb. Prije svega mislim na zanimljivo suđenje. Utakmica koja odlučuje prvaka hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare