To je to što me zanima!

Promašaji koji su skupo koštali momčadi na Euru

Neki od najboljih europskih napadača, poput Luce Tonija, na Europskom prvenstvu su promašivali praktički stopostotne prilike
Vidi originalni članak

Ona stativa u 19. minuti proganjat će Ivicu Olića čitav život. Odigrao je izvrsno na Euru, bio ključni Bilićev igrač protiv Austrije te Njemačke, ali taj njegov promašaj protiv Turske skupo je stajao Hrvatsku. Da je bila centimetar-dva niže, igrali bi “za medalju”.
Nije Olić jedini, Luca Toni također je upao u nevjerojatnu seriju promašaja. Sve je do kraja zabrljao protiv Španjolske - u produžetku je bez ikakve potrebe “skinuo” loptu s noge Grossu kad su je svi već vidjeli u mreži i Italija je ispala. Adrian Mutu imao je meč-loptu, penal protiv Talijana. Mario Gomez protiv Austrije je uspio promašiti gol s metra, a Martin Harnik dvaput je bio sam pred Borucom, ali ništa. Čeh Jan Polak pogodio je stativu kod vodstva 2-0 protiv Turaka. Nije mogao znati da će zbog toga ispasti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malenaaa00 25.06.2008.

    joj jadni smo li mi hrvati,toliko se veselimo nogometu(a ne možemo jednu turku pobjediti) a šta je sa ostalim sportovima u kojima smo prvi ......hehe kad smo pobjedili švabe svi su bili uzdignuti koda su boga za jaja uhvatili...strašnoooooooooo

  • Inkoba 25.06.2008.

    kad sudija svira kraj tad se prestaje igrat... a ne kad igrac odluci.

  • Kiki_09 25.06.2008.

    Dobra tema, ali ne bi bilo lose napraviti i clanak o sucima na Euru i o njihovim propustima, i to onim velikim i kako su ti isti propusti utjecali na konacan rezultat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare