To je to što me zanima!

Promovirao samoizolaciju pa otišao na tulum i slupao auto...

Da sam trenutačno trener neke od velikih momčadi, doveo bih ga. Ali za ovo... Nema isprike! Ovo je bilo apsolutno glupo. Ne mogu vjerovati kakvu glupost je napravio, za ovo mora biti drastično kažnjen, kaže Redknapp
Vidi originalni članak

Engleski veznjak Jack Grealish (24) glavna je tema u Engleskoj ovog ponedjeljka. Za njegove usluge bore se gotovo svi najveći klubovi, Transfermarkt ga cijeni na 38 milijuna eura i pitanje je vremena kad će napustiti Aston Villu.

Ipak, za vikend je napravio glupost. Prvo je na svom računu na jednoj od društvenih mreža pozvao gotovo 230 tisuća svojih pratitelja da ostanu kod kuće pa se, navodno, zaputio na tulum u jednu luksuznu četvrt u Birminghamu. U tulumarenju je malo pretjerao pa je po povratku kući slupao svoj skupocjeni Range Rover. Prekršio je pravila samoizolacije i preporuke zdravstvene organizacije i sad se suočava s "paljbom" javnosti.

- Imao je štošta za reći na videu gdje je savjetovao ljudima da ostanu kod kuće. Pa što si mislio, čovječe... Što se dogodilo s razumom? Uopće nije dobro kad jedna engleska zvijezda, uzor, krši pravila ovako. Srami se! - kazao je Piers Morgan, poznati engleski novinar, publicist i voditelj emisije Dobro jutro Britanija.

Na Morganovu tragu bio je i Harry Redknapp, poznati engleski trener.

- Bio sam Jackov veliki navijač. Svaki put kad sam s nekim razgovarao o njemu kazao sam da mora biti u engleskoj nogometnoj reprezentaciji. Da sam trenutačno trener neke od velikih momčadi, doveo bih ga. Ali za ovo... Nema isprike! Ovo je bilo apsolutno glupo. Ne mogu vjerovati kakvu glupost je napravio, za ovo mora biti drastično kažnjen.

Na tulumu su, prema anonimnom izvoru engleskih medija, bili bivši nogometaš Tony Capaldi, a tulum je bio kod Rossa McCormacka, bivšeg nogometaša Aston Ville.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • čoviksjuga 30.03.2020.

    Propade transfer u Redse ili Manu ! Koja bu.ala !

  • arwin 30.03.2020.

    to je tako kad neuko dijete koje dobro nabija loptu postane uzor izgubljenim ovčicama.

  • mihic82 30.03.2020.

    Ostani doma je isto kao.i ovi zapljeacimo za ovo za ono. Pomodno i gluma ovoga doba u kojem zivimo i ne mislimo i samo se zelimo svima svidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare