To je to što me zanima!

Pronašli krivca: Messi pretrčao kilometar i pol više od golmana

Marca piše kako je Leo Messi pretrčao samo 6,8 kilometara što je tek kilometar i pol više od golmana Barcelone Pinta i duplo manje od Atleticova veznjaka Kokea
Vidi originalni članak

Španjolski mediji nakon ispadanja Barcelone od Atletico Madrida pronašli su krivca za neuspjeh katalonske momčadi. To je, naravno, igrač od kojeg se najviše očekivalo, Leo Messi.

Marca je tako izvukla podatak o pretrčanim kilometrima igrača Barcelone i Atletica. Domaća momčad pretrčala je 110,3 kilometra, a Martinova momčad 107,7 kilometara. No ono što bode u oči jesu Messijevi rezultati.

Čudesni Argentinac pretrčao je samo 6,8 kilometara što je tek kilometar i pol više od golmana Barcelone Pinta i čak duplo manje od Atleticova veznjaka i strijelca u ovoj utakmici Kokea.

Kod Barcelone je najviše pretrčao Xavi (11,8), a slijede Jordi Alba (11,5), Alves (10,8) i Bartra (10,7). Čak je i Neymar pretrčao gotovo tri kilometra više od Messija. Najviše su kod Atletica pretrčali Koke (12,2), Gabi (11,7) i Raul Garcia (11,6). 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • civa-st. 03.12.2022.

    Ma samo me zanima ,a već san prova deset puti doznat informativu;koliko Mesi pritrći kilometri po svakoj tekmi.,jer nigdi takih info.,a ja ka ono pratin skoro pa sve na ovome svitskome prvenstvu,ma nisan moga nać nigdi "KOLIKO JE L.MESSI" pritrka kilometri.!!??#Ako mi kogod more dat informativu di i na koji način da to najden ok.i fala,ako ne onda barenko jeli možda ikor jema te informative o temu.Fala in.

  • ona koja razumije 15.04.2014.

    messi je najbolji a ronaldo je pedersko sranje

  • user_130878 11.04.2014.

    ode messi na prodaju bez brige

Komentiraj...
Vidi sve komentare