To je to što me zanima!

Propao dvoboj starih znanaca: Chiellini nije spreman za finale

Obnovljena ozljeda lista lijeve noge stajala je Juventusova dokapetana Giorgija Chiellinija nastupa u finalu Lige prvaka. Ponovni susret sa Suárezom neće se zbiti
Vidi originalni članak

Mnogi nogometni zaljubljenici veselili su se rendezvousu Luisa Suáreza i Giorgija Chiellinija nakon čuvenog ugriza urugvajskog reprezentativca na prošlogodišnjem SP-u. No ipak se on neće dogoditi ovu subotu u finalu Lige prvaka između Juventusa i Barcelone.

Chiellini je zadobio novu ozljedu lista lijeve noge i otpao je iz konkurencije za utakmicu, pokazale su pretrage u četvrtak. Njegovo bi mjesto u početnoj postavi "stare dame" na stoperskoj poziciji trebao zauzeti Andrea Barzagli.

Ako je suditi po statistikama, Juveu se ne piše dobro u finalu. Naime, s njim u sastavu pobjeđuje u 71 posto utakmica ove sezone, a bez njega tek u 45 posto.

Massimiliano Allegri s drugim je igračima Juventusa održao trening u kampu Vinovo u četvrtak. Torinezi u Berlin putuju u petak ujutro, a navečer će odraditi trening na glavnom terenu Olimpijskog stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Havanaisback 05.06.2015.

    2 juve

  • sena2 04.06.2015.

    A neznam sto reci?Svi govore ako Messi bude imao svoj dan..A sto ako Tevez bude imao svoj dan?Volim ovako kad se nekog otpise!Onda bude jos sladje kad zavrsi neocekivano..

  • šteta 04.06.2015.

    ma sigurno će se oni već negdje sresti

Komentiraj...
Vidi sve komentare