To je to što me zanima!

Ćiro: Nosio sam Terezu preko stadiona, seksa nije bilo. Šteta!

Pred utakmicu sa Željezničarom potpisao sam ugovor s njim na četiri godine. U to vrijeme direktor Dinama bio je Pavlović. Potpisani ugovor on je napravio nevažećim
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević u intervjuu za Kurir otkrio je pozadinu transfera Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde u Dinamo

- Robi je bio voljen od mene, ali pi... mu materina što nikada nije rekao istinu. Kada sam rekao da ću pojesti trenersku diplomu, ako on postane igrač, to sam rekao tendenciozno - rekao je trener svih trenera i dodao:

- Pred utakmicu sa Željezničarom potpisao sam ugovor s njim na četiri godine. U to vrijeme direktor Dinama bio je Ante Pavlović. Taj potpisani ugovor on je napravio nevažećim, sve u dogovoru sa Zvezdom. Žuti je otišao iza mojih leđa. Bio sam sretan što je u Beogradu jer je Crvena zvezda u to vrijeme bila 50 godina ispred Dinama. Istina je da Ćiro nije kriv! Zamolio sam Robija da on kaže ovu priču, ali nikada je nije htio iznijeti u javnost.

Ćiro objašnjava zašto je vitalan.

- Život bez seksa ne vrijedi. A kao što vidite još sam živ. Pobijedio sam dva raka i operirao kralježnicu. U Prištini sam nosio Terezu Kesoviju na rukama preko cijelog stadiona. Ali nije bilo seksa... Šteta!

Idi na 24sata

Komentari 135

  • dario1983 09.02.2014.

    samo zbog cire bih na referendumu zaokruzio protiv

  • đoništulić 09.02.2014.

    ćiro nije Tereza seka nettel koju su od 14-te god. prašili srbi po beogradu

  • denis-zg 09.02.2014.

    Voli i ćiro "bocnuti" hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare