To je to što me zanima!

Prosinečki: Jürgen Klopp bi za Barcu mogao biti pravi izbor

Barcelona je morala malo pasti, rekao nam je Robert Prosinečki, koji se osvrnuo i na inicijativu Za naš Dinamo. “Dečki samo žele demokratske izbore”, kaže Žuti
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki predstavio je jučer u središtu Zagreba reklamu za kutjevački gemišt. Bio je Žuti dobro raspoložen, na ekranu se vrtjela snimka El Clasica iz 2010., pobjeda Barce nad Realom 5-0.

- Bilo je očekivano da Barcelona malo padne. Pa ne možete cijelo vrijeme pobjeđivati - rekao je Prosinečki, a zatim se osvrnuo na napise španjolskih medija, koji tvrde da na Nou Camp gotovo sigurno stiže Jürgen Klopp.

- On se dokazao u Borussiji Dortmund. Odličan je trener i mogao bi napraviti dobar posao u Barceloni. Da, Klopp bi mogao biti pravi izbor za novog trenera - nahvalio je Prosinečki njemačkog stratega.

Žuti je jedan od poznatijih ljudi koji su javno poduprli Šimića, Marića, Bišćana i Šokotu, odnosno inicijativu Za naš Dinamo.

- Dečki samo žele demokratske izbore. Baš kao u Barceloni i Real Madridu, jedan član, jedan glas - kaže Prosinečki i nastavlja:

- Neka se održe izbori pa neka pobijedi bolji, onaj tko bude imao bolji program za predsjednika. Nisu oni ti koji žele biti nešto u klubu, barem sam ja to tako shvatio. Oni samo žele da se nešto promijeni, ne žele biti predsjednici, direktori ili treneri.

Čujem se sa svima, ali moram opet ponoviti da ja nemam nikakve ambicije raditi u hrvatskom nogometu.

Nedavno su iz Dinama zbog pijanstva i tučnjave otjerali Cleytona, kojeg je Robert trenirao u Kayserisporu.

- Cleyton je kod mene bio super, nije bilo nikakvih problema. Ovo što je napravio sigurno nije bilo u redu, ali mislim da je to bio slučajan incident - završio je Žuti pijući gemišt.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • jure23 15.04.2014.

    Robert Prosinečki položio je u Staroj pazovi diplomski ispit zahvaljujući kojem je dobio UEFA-inu Pro licenciju. S tim certifikatom može raditi kao trener u kojem god klubu na svijetu. Na ispit je stigao u trenirci srpske reprezentacije. "Baš mu lijepo stoji...", napisao je Kurir......sad mi je žao što je prosinečki nosio Hrvatski dres,

  • jure23 15.04.2014.

    Prosinečki: Boban mi je rekao 'Idi, Zvezda se ne odbija'!, odgovori hrvatskom narodu kako si mogao otići u klub čiji je vođa navijača ubijao po Hrvatskoj ???

  • jure23 15.04.2014.

    samo si im ti još falio, kad si tako pametan što nisi oso u voljenoj zvezdi, od....od dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare