To je to što me zanima!

Prosinečki: Ne znam bih li zvao Izeta Hajrovića i da je zdrav...

Dinamo će u Lisabon otputovati bez svog ponajboljeg igrača Izeta Hajrovića. Zbog ozljede se Hajro nije našao ni na popisu reprezentacije BiH, a pitanje je bi li bio pozvan i da je zdrav
Vidi originalni članak

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki predstavio je popis reprezentacije za nadolazeće kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. godine.

'Žuti' je iz Dinama pozvao Amera Gojaka, dok Izet Hajrović zbog ozljede nije pozvan. 

- Hajrović ima problema s tetivom. Ne znam bi li bio na popisu i da nije ozlijeđen. Znam da neće igrati uzvrat protiv Benfice, a možda ga neće biti i duže - objasnio je svoju odluku izbornik reprezentacije BiH.

Opet na popis reprezentacije nije uvršten golman Asmir Begović koji je od 'jedinice' engleskog Bournemoutha i reprezentacije u zadnjih godinu dana premješten na klupu. 

- Begović ima problema s klubom, trenerom, no to nije jedini razlog zašto nije pozvan. Posljednjih nekoliko okupljanja je pozivan, ali nije dolazio. Šehić brani odlično, mali Pirić brani odlično, razmišljao sam o mlađima i zbog toga nije pozvan - rekao je Prosinečki.

Na popisu nije ni Ognjen Vranješ, igrač koji ima tetovažu četničkog zločinca vojvode Momčila Đujića i koji je nedavno punio stupce u aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

- O njemu više ne želim pričati - rekao je Prosinečki.

Bosna i Hercegovina prvu utakmicu igra protiv Armenije na Grbavici 23. ožujka, dok protiv Grčke igraju tri dana kasnije u Zenici.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 11.03.2019.

    a emir dilaver

  • Dolder 11.03.2019.

    Jos bolje,ostavi ti njega Dinamu,nama vrjedi zlata!

  • Pobotchnick Leeyoobo 11.03.2019.

    žuti je ljubomoran jer je hajro zgodniji, bolje se oblači i živi u zagrebu. a žuti je ružan, debeo i živi u sarajevu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare