To je to što me zanima!

Prosinečki sjajan na treningu: Žele ga prijaviti i kao igrača?

Novi trener Crvene zvezde odveo je svoj klub do druge pobjede na pripremama u Crnoj Gori, no fantastičnim igračkim umijećem oduševio je igrače te upravu kluba
Vidi originalni članak

Iako je nedavno napunio 42. godine, Robert Prosinečki iz treninga u trenig potvrđuje svoj bogomdani nogometni talent. Uvjerili su se u to i igrači te uprava Crvene zvezde koji svaki dan na treninzima uživaju u majstorijama bivšeg člana stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije. Robi je svoj novi klub doveo do druge pobjede na pripremama u Crnoj Gori, a o njegovim metodama na treninzima progovrila je najveća zvijezda kluba.

- Pravi je užitak na treningu raditi s majstorom kakav je Robi - rekao je dvostruki strijelac u 3-0 pobjedi Zvezde protiv Sutjeske iz Nikšića Andrija Kaluđerović. 

Iako Žuti svoju momčad fantastično predvodi s klupe, uprava navodno razmatra mogućnost da ga prijavi i kao igrača za proljeće. Vjerojatno je ideja pala u šali, no ne sumnjamo da bi Robi i u ovim godinama bio bolji od većine aktivnih nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hassel 24.01.2011.

    Samo brišite......sram vas bilo...

  • Stekri 24.01.2011.

    Ufff kako volim upalit video na youtubeu i gledat snimke na kojima Robi baca protivnike na guzicu...hehe :) Neka mu je sa srecom u CZ.

  • nogometas05 24.01.2011.

    dokle cemo citao o ovom i po novom koliko vidim velikom Srbinu koji uzdize taj kub u nebesa a svi znamo o kakvom se zlocinackom klubu radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare