To je to što me zanima!

Prošle sezone izbio je skandal: Kolinda će uručiti pehar Kupa

Šuker je prošle godine zabranio Josipovićevom izaslaniku Željku Jovanoviću da bude dio ceremonije. Ove godine trofej Kupa dodijelit će Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Arijan Ademi ili Danijel Zagorac negdje oko 22 sata primit će Rabuzinovo sunce od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Dvojica kapetana od 20 sati predvodit će Dinamo i Split u finalu Kupa na Maksimiru. 

Dinamo lovi dvostruku krunu, a Split povijesni trofej. Hrvatska predsjednica česta je gošća na sportskim natjecanjima i to većinom na navijačkim tribinama, ne u ložama. Kolinda će nakon utakmice u službenom protokolu dodijeliti pehar pobjedniku. potvrđeno je goal.comu iz HNS-a. Prošle godine u finalu u Rijeci došlo je do skandala.

Šuker zabranio Jovanoviću da uruči pehar

Rijeka je aktualni pobjednik. Novog vlasnika Rabuzinovog sunca saznat ćemo nakon večerašnje utakmice. Prošle sezone finale je obilježio incident na Kantridi. Rijeka je preko Dinama osvojila Kup, a na utakmici je u svojstvu izaslanika predsjednika Ive Josipovića bio tadašnji ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović. 

No njemu je predsjednik HNS-a Davor Šuker zabranio da uruči pehar. Šuker je tada preko Jovanovićevog pomoćnika Petra Skansija poručio da dok je on predsjednik HNS-a, Željko Jovanović neće uručiti pehar pobjedniku Kupa.

- Odlučio sam da Željko Jovanović ne može sudjelovati u ceremoniji dodjele pehara. Njegov doprinos hrvatskom nogometu proteklih godina isključivo se manifestirao negativnim stavom prema HNS-u, nogometnim dužnosnicima i hrvatskom nogometu općenito pa bi bilo neprimjereno da on uruči pehar - rekao je tada Davor Šuker, koji neće imati ništa protiv da Kolinda uruči trofej.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • barzagli43 21.05.2015.

    divno je napokon vidjeti hrvatskog predsjednika u hrvatskom dresu, bravo Predsjednice!

  • bbbdado 21.05.2015.

    Poštovani admine , kako da se obratim korisniku koji ima korisničko ime" tovar -iš "da ne dobijem opomenu ?

  • IvanBanović 21.05.2015.

    Predsjednica za 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare