To je to što me zanima!

Protiv Ukrajine dominacija od prve do zadnje minute

Mi imamo škare u rukama, želimo imati dominaciju na terenu od samog početka, poručuje Asanović iz Rovinja, u kojem nogometaši doista uživaju
Vidi originalni članak

Izbornik Slaven Bilić i njegov stručni stožer puni su hvale za novouređeno rovinjsko igralište Valbruna na kojem treniraju. U subotu nešto prije podne u rovinjskom hotelu Park, nakon jutarnjeg treninga, pred novinare su izašli Aljoša Asanović, član stručnog stožera reprezentacije, te Ivica Olić i ozlijeđeni kapetan Robert Kovač. Svi se se slažu u jednom - Ukrajina se mora dobiti.
- Ukrajinci s Voronjinom i Alijevim su ekipa za respekt, ali mi smo ti koji imamo škare u rukama i moramo napraviti dominaciju na terenu od samog početka. Utakmica je izuzetno, napravit ćemo sve da dobijemo. Jedini cilj je da idemo prema poziciji koja nas vodi na svjetsko prvenstvo. Trebat će nam puno strpljenja,i nećemo bezglavo jurišati - pojašnjava Asanović.
Petrić je, kaže Asanović, na najboljem putu da se oporavi i on je u ponedjeljak sigurno na treninzima s ostatkom momčadi. Ivica Olić pun je elana i kaže kako je Rovinj idealno odredište za pripreme. Na suncu skuplja snagu za Ukrajince.
- Ukrajinci jesu dobri, ali mi smo bolji. Mi smo odigrali puno teških utakmica i znamo da će i ova biti teška. Ali mi imamo ekipu, kvalitetu i vjeru u sebe - pun je optimizma Olić.
Ozlijeđeni kapetan Kovač kaže kako je uvjeren da će za dva dana biti potpuno spreman za igru.
- Dat ću sve od sebe. Siguran sam da ćemo u ovoj za nas bitnoj utakmici na našem terenu i pred našom publikom dobiti Ukrajince - kaže kapetan reprezentacije.
Niko Kranjčar je zbog sestrina vjenčanja imao slobodnu subotu.
Kompletiranje momčadi očekuje se u ponedjeljak kada se do petka nastavlja sa po dva treniga dnevno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mato_swe 30.05.2009.

    neznam kako vama, ali meni ovo smeta sto nasi igraci govore: \'Mi smo bolji od njih i pobjedit cemo ih\' ...to se cesto cuje od nasih igraca poslje EURA 2008... moraju se uozbiljiti i svakoga respektirati maximalno! Zato smo i izgubili od engleza...

  • rokoxy1 30.05.2009.

    Decki radite sta ocete ali ovo morate proc,bit ce sramota da posle SP u njemackoj sad odete nisko ,I Bilic i vi svi morte se uozbiljit , inacete izgubit ce i on i vi i ugled ce vam pasti......... SRETNO NA UKRAJINU.. !

Komentiraj...
Vidi sve komentare