To je to što me zanima!

Protivnik mu je umalo otkinuo ušku, a on se htio boriti i dalje!

Fotografije vrlo ružne ozljede uha britanskog boksača Stephena Smitha obišle su internet. Uška mu se gotovo prepolovila, ali njega to nije previše brinulo. Srećom, u bolnici su ga pokrpali
Vidi originalni članak

Jedna od legendarnih boksačkih borbi svakako je ona između Evandera Holyfielda i Mikea Tysona 1997. u New Yorku, kad je "Željezni Mike" Holyfieldu odgrizao komadić uške, zbog čega ga je sudac diskvalificirao.

 

Slične ružne scene iz ringa dogodile su se prošli vikend u Las Vegasu, u meču između Britanca Stephena Smitha (32) i Meksikanca Francisca Vargasa (32). Vargas je Smithu, naime, udarcem u devetoj rundi gotovo raspolovio ušku!

Da krv nije počela šikljati iz glave nesretnog Smitha, teško da bi sudac to primijetio. Naime, on se ponašao kao da mu nije ništa i želio je nastaviti meč. Dakako da mu sudac, nakon pokušaja liječnika da mu "zakrpaju" ušku, nije to dopustio i proglasio je pobjedu Vargasa.

"Puno hvala svima na porukama podrške, sve sam ih pročitao i puno mu nače. Otišao sam u bolnicu i zašili su mi ušku, tako da se nadam da će sve dobro zacijeliti. Hvala još jednom svima na ljubavi i podršci. Svima želim sretan Božić", obratio se Smith na Twitteru uz fotografije koje nisu za svačiji želudac.

Upozoravamo vas da je video uznemirujućeg sadržaja...

 
Idi na 24sata

Komentari 13

  • kinezojapanac 12.12.2017.

    A šta je to sve nešto crveno po njegovoj glavi?

  • Iskrivljena antena 11.12.2017.

    Pregrizao mu je ušku? pa to je dobro sad ne mora ići kod doktora da mu izvade ušku iz kose, uradio je to njegov kolega u borbi.

  • 123gogo 11.12.2017.

    Kada se sjetim meca izmedju Leslie Smith i Jessice Eye kada je Leslieji skoro pa i otkinula Jessica uho, a ona se htjela dalje boriti ali joj sudac nije dozvolio. Stvarno da u tolikom adrenalinu osoba ne moze osjetiti bol to je nevjerojatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare