To je to što me zanima!

U Župi dubrovačkoj tri igrača Spursa, Villin dvojac u Splitu

Kako doznajemo, nogometaši Aston Ville Emiliano Martinez i Emiliano Buendía priključit će se od ponedjeljka treninzima Hajduka, dok na terenu NK Župa dubrovačka treniraju Romero, Lo Celso i Sanchez
Vidi originalni članak

Nakon cirkusa u Brazilu tijekom kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru, protjerani argentinski reprezentativci stigli su u Hrvatsku, gdje odrađuju desetodnevnu karantenu kako bi se mogli vratiti u Veliku Britaniju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Copa America

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrači Tottenhama, Cristian Romero (23) i Giovani Lo Celso, optuženi su za davanje lažnih informacija zdravstvenim ustanovama nakon što su doletjeli iz Caracasa. Trenutačno se nalaze u Čibači na travnjaku Nogometnog kluba Župa dubrovačka, a s njima su još Kolumbijac Davinson Sanchez (25) i kondicijski treneri Spursa. 

Romero, inače 35 milijuna eura vrijedan igrač, s Argentinom je osvojio Copa Ameriku te je izabran u najbolju momčad prvenstva. Lo Celso je procijenjen na 27 milijuna eura, a u Tottenhamu je od 2019. godine. Kolumbijski reprezentativac Sanchez vrijedi 32 milijuna eura te u dresu Tottenhama igra već četiri sezone. 

S obzirom na to da je u Velikoj Britaniji zbog loše epidemiološke slike propisana desetodnevna karantena za osobe koje dolaze iz Južne Amerike, spomenuti nogometaši nakon Hrvatske se mogu vratiti u Englesku bez odlaska u izolaciju. 

Od ponedjeljka se treninzima Hajduka ponovno priključuju i dva nogometaša Aston Ville, golman Emiliano Martínez (29) i krilni napadač Emiliano Buendía (24). Argentinski reprezentativci pričekat će da se da momčad splitskog kluba vrati s gostovanja u Puli protiv Istre 1961.

- Trenirali su s nama dva dana u sklopu suradnje s Aston Villom, bio je to prijateljski dogovor preko Lovre Kalinića, a mi kao klub smo željeli pomoći. To je bilo dobro za njih, ali i dobro za inspiraciju naših igrača, jer se radi o jako dobrim igračima, no ne bih previše pričao s njima, mi smo fokusirani na Istru - rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Euro-Plenki 10.09.2021.

    Ajde, mogu barem kasnije unucima pricati kako su bili izravni akteri u najvecoj prevari covjecanstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare