To je to što me zanima!

Provocirao Jokića s hrvatskom zastavom i rekao da je četnik?!

U New Orleansu igrali su Pelicansi i Nuggetsi. Jedan navijač imao je hrvatsku zastavu i uvjeravao je novinarku da je to srpska zastava. Nakon utakmice američki voditelj stavio je srpsku kapu
Vidi originalni članak

Utakmica Denvera za koji igra sjajni srpski centar Nikola Jokić i Pelicansa u New Orleansu. Na tribinama navijač s hrvatskom zastavom, prilazi mu novinarka koja je uvjerena da je to srpska zastava i da se radi o Jokićevom navijaču.

Ovo je zastava Srbije, naručio sam je na internetu

Iako još nema dostupne snimke koja bi to potvrdila, srpski mediji pišu kako je ovaj navijač s hrvatskom zastavom rekao kako je to zastava Srbije koju je kupio na internetu dok je za Jokića dodao da mu je nadimak četnik, ponovivši to nekoliko puta.

U momčadi New Orleansa nema Hrvata ni Srba pa je očito da je ovaj navijač došao provocirati. Bio je iza klupe Denvera, ali provokacija mu baš i nije uspjela. Denver je slavio 134-131, a Jokić je zabio 21 koš uz 12 skokova. Prosječno zabija 16,6 koševa, ima i 9,7 skokova i 4,9 asistencija, a sa šest triple-double učinaka četvrti je u NBA ligi.

Američki voditelj stavio srpsku kapu

Nakon utakmice, kao odgovor na hrvatsku zastavu na tribinama, američki voditelj stavio je srpsku kapu i poručio kako je to dobio od jedne obitelji iz Srbije.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • fellix 06.04.2017.

    Voditelj stavio srpsku kapu..., on (voditelj) ne zna da to nije komplet. Iz kompleta mu fali traktor.....!!!!

  • DrazenAkrap 06.04.2017.

    Ovi voditelj,jeli rijec o americkom RTL-u ?!

  • Stiv_Maden 05.04.2017.

    Srbi opet kmeče, ne prođe niti jedan dan da "povampirene Ustaše" ne straše Srpsku nejač

Komentiraj...
Vidi sve komentare