To je to što me zanima!

Prpic vatrogasac: 'Nadam se pozivu i igranju za Hrvatsku'

Želio sam ostati. No dobio sam posao vatrogasca u Kanadi i tu priliku nisam smio propustiti, rekao je Joel, koji je na prijamni test išao dok je još igrao u Zagrebu
Vidi originalni članak

Jedino mi naslov nedostaje iz Zagreba. Nadam se da će ga dečki osvojiti. Uh, koja bi to ludnica u Zagrebu bila, rekao je Joel Prpic (38), koji se prošlog ljeta, poslije tri sezone, oprostio od igranja u Medveščaku.

- Želio sam ostati još jednu godinu. No dobio sam posao vatrogasca u Kanadi i tu priliku nisam smio propustiti - istaknuo je Joel, koji je na prijamni test išao dok je još igrao u Zagrebu. Tražio je tada dopust.

- Nakon 11. rujna svi u SAD-u i Kanadi žele biti vatrogasci. Da nisam prihvatio posao, ne bih mogao aplicirati sljedeće tri godine - kaže Joel.

U prosincu je ponovno počeo igrati i hokej. I to za Brentford Blastse u ligi Ontarija.

- Nedostajao mi je hokej, pa sam ga počeo ponovno igrati. Treniram jednom tjedno, a utakmice su dvaput tjedno. Nadam se da ću dobiti poziv u hrvatsku reprezentaciju za travanjski SP - rekao je Joel kojem Medveščak nije isplatio sav novac.

- Sigurno ću dobiti novac. Ne smeta me kašnjenje. Kad sam dolazio u Zagreb, znao sam da se tu malo drugačije posluje nego u Kanadi ili Americi - kaže Joel.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PETAR_20 03.03.2013.

    Mir i tišina 2/3 RBS:MED 1-3 idemo po pobjedu!! Igra, fantazija, Greentrijev povratak, je podigao igru za 30%. Moramo dobit!!! Još 1/3!!!!!

  • 03.03.2013.

    Prpić je bolji da ne trenira cijelu godinu od pola naše repke,bio je veliki igrač i veliki je čovjek,pa igrao je skoro besplatno za Medveščak,zato ne pričajte niti pišite gluposti...

  • marco1969 03.03.2013.

    Ma 300 puta mi je bilo zabavnije gledati Prpića, Hečimovića i hrvatsku ekipu nego ove Amere, Slovake... pa makar smo bili daleko od prvog mjesta. A na reprezentaciji se u međuvremenu nije uopće radilo, makar se puno očekivalo da će projekt Medveščak to potaknuti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare