To je to što me zanima!

Pršo: Klecaju mi noge dok gledam svog sina kako igra

Smatram da je Bilić najveći i najbolji stručnjak kojeg imamo. Stvarno je okupio sjajne stručnjake oko sebe i stvorio jaku momčad, kaže Dado Pršo
Vidi originalni članak

Heroj se vratio! Taj je naslov osvanuo u svim škotskim novinama, a uz njega slika Dade Prše. Došao je na utakmicu Rangersa i Hiberniana, spiker ga je najavio i morao je istrčati na teren. Publika ga je pozdravila, a bivši suigrač Novo, zabivši pobjednički gol, slavio je imitirajući točenje vina u čašu.
- To je moj pozdrav Dadi. On se sad bavi vinima i na taj sam mu način zahvalio. On je najbolji igrač s kojim sam igrao, naučio me mnogo toga - rekao je Novo.
Pršu su, naravno, odmah uhvatili brojni novinari i navijači. Potpisivao je autograme i fotografirao se. Još je ovdje velika zvijezda. Došao je i u hotel Hilton, pozdravio se s reprezentativcima, razgovarao s Bilićem.
- On je naš najbolji stručnjak, svaka mu čast. Složio je sjajnu momčad od mladih igrača, okružio se odličnim pomoćnicima. Napravio je stvarno odličan posao.
Dado živi u Francuskoj, još osjeća posljedice naporne karijere.
- Ma, noga je sad dobro, iako... Nedavno sam samo stajao uz teren, gledao sina kako igra nogomet, i noga mi je klecnula. Samo je propala. Moram svakodnevno u teretanu, voziti bicikl, jačati mišiće. I malo bih trebao smršavjeti, dobio sam sedam kila.
Osim što tu i tamo svrati u Glasgow, dođe i u Zagreb. Tamo je na HNS-ovoj Akademiji, polaže ispite za trenera.
- Joj, teško mi je učiti teoriju, učiti napamet definicije, ali trudim se. Prošli tjedan pisali smo ispit iz kineziologije. Ne znam hoću li proći - zabrinuto je rekao i našalio se...
- Jesmo li prepisivali jedni od drugih? Ne smijem reći, ali bilo je svega. Da, i šalabahtera, ali nije to garancija da ćemo proći.

SVI VEĆ SAD PRIČAJU O OLD FIRMU
Pitaju me škotski novinari i nešto o Hrvatskoj, ali ipak najviše o Old Firmu. To je ovdje glavna priča. Ako Rangersi u subotu pobijede Celtic, prvenstvo će biti odlučeno, rekao je Pršo, a i u svim novinama doista dominiraju tekstovi o najvećem derbiju. O Hrvatskoj tek malo, uz rub stranice, poneka Pršina izjava.
- Hrvatska je jaka. Pobjeda nad Engleskom je velika. No bit će joj teško u Glasgowu - dodao je Dado.

KLASNIĆU JE BOLJE DA ODE U FRANCUSKU
Komentirao je napise da Ivan Klasnić ima ponudu iz Rangersa te informaciju da ga traži klub iz Francuske.
- Ne znam za Rangerse, nitko mi ništa nije rekao, a sigurno bi me pitali. No moj je savjet da uvijek izabere Francusku jer ovdje svi jako tuku. A njemu nakon operacije i svega što je prošao to baš i ne bi trebalo. Iako bi novac u Škotskoj sigurno bio bolji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zelenožuti 25.03.2008.

    kolko bola tolko i para

  • slavonac 91 25.03.2008.

    daj nemoj me je*at stim naslovom,ovo je strašno!! za pokopat se!!

  • Zgubidan 25.03.2008.

    Neznam zakaj al ja sam po naslovu shvatil da je tolko uzbuđen kad gleda sina da mu noge klecaju...,a kad ono njemu noge klecaju od boli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare