To je to što me zanima!

Prstenje za povijest: Raptorsi uz najveće dijamante u SAD-u

Toronto Raptorsi su prije utakmice s New Orleans Pelicansima (pobjeda 130-122), s replikama tog prstena ‘počastili’ i svih 20 tisuća navijača koji su stigli u Scotiabank Arenu...
Vidi originalni članak

Prva smo momčad izvan SAD-a koja je osvojila naslov NBA prvaka i zbog toga su naši prsteni morali biti posebni, kazao je Kyle Lowry (33).

Američki košarkaš u Toronto Raptorse je stigao još 2012. godine, te je jedan od najzaslužnijih što je naslov prvaka konačno stigao u Kanadu. Kyle Lowry kao lider svlačionice ništa nije htio prepustiti slučaju, pa se osobno angažirao u dizajniranju samog prstena. Sve je odrađeno u suradnji s upravom Toronto Raptorsa, Maple Leaf Sports & Entertainmentom i kanadskom tvrtkom Baron Championship Rings. Tako je stigao ‘Ponos Kanade’, najveći, ali i prsten s najviše dijamanata u povijesti američkog sporta.

- Cilj je bio izraditi jedinstven i spektakularan prsten, nešto čime ćemo šokirati sve igrače - priznaje Lowry, pa dodaje:

- Imao sam veliki pritisak, našem Patricku McCawu je ovo već treći naslov prvaka, pa je ovaj prsten morao biti i najbolji, haha.

Toronto Raptorsi su prije utakmice s New Orleans Pelicansima (pobjeda 130-122), s replikama tog prstena ‘počastili’ i svih 20 tisuća navijača koji su stigli u Scotiabank Arenu. A može ih se kupiti i u Fan shopu po cijenama od samo 50, do čak 10 tisuća dolara.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mestar 25.10.2019.

    Prvi izvan USA koji su osvojili jer su jedini u toj ligi izvan USA, Vancouver je bio samo nekoliko sezona.

  • takeover 24.10.2019.

    Ovaj Dre(j)k je teški umor...čovjek ima potrebu prikazat se da je njegovo skakanje uz liniju terena nečemu pridonijelo...karikatura

  • tejmatebra 24.10.2019.

    čuj lowry je jedan od najzaslužnijih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare