To je to što me zanima!

Drago Gabrića nakon nesreće: Osmijeh za odličan oporavak

Drago Gabrić uspješno se oporavlja nakon teške prometne nesreće čemu svjedoči prva fotografija nakon udesa. Hrvatski reprezentativac pozirao je dobro raspoložen
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Drago Gabrić odlično se oporavlja u KBC Split čemu svjedoči i prva fotografija nogometaša Trabzonspora nakon prometne nesreće koju je doživio prije dva tjedna.

Dragu su s Jedinice inteznivnog liječenja prebacili na Odjel neurokirurgije te uskoro čeka odlazak u toplice na rehabilitaciju. 

Neokirurg Josip Paladino smatra da bi se Gabrić trebao potpuno oporaviti za četiri do pet tjedana, neslužbeno doznaje Dalmacija News.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nogometas05 06.06.2011.

    Da nama trebaju toplice cekali bi ih 3 mjeseca do 1 godine..cool

  • damstel81 06.06.2011.

    Ja te podržavam dalmosica!!! Potpuno!!! da je nekoga ubio onda bi bio negativac!!! Ovako je jadan što je umalo poginuo!!!!!!!!!!!

  • dalmosica 06.06.2011.

    Vidi koliko dusebriznika ima Lijepa nasa,haha. Slobodno me napadajte ali imam pravo izrazit svoje misljenje. Cemu zalit budalu koja je vozeci van svih propisa i normi ugrozavala najprije tudji zivot..cemu Boga moliti kad njemu samom nije vazan zivot..cemu ga prozivati junakom kad je dokazao kako je vazno pokazat moc i prkos..?? Pitala bi sve ove dusebriznike sto bi pisali da je udario u koga od njih i usmrtio im clana obitelji?? Pa takvima treba trajno oduzet vozacku i poslat u zatvor da se opamete svi kojima je takva voznja normalna. A sad napadajte i klikajte minuse,haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare