To je to što me zanima!

Prva fotografija nakon izlaska iz bolnice: Pogledajte kako Tiger Woods izgleda poslije nesreće

Uz sve nedaće, Woods djeluje sretno i zadovoljno što se, sa znatno blažim posljedicama nego što se činilo na prvu, izvukao iz teške nesreće. Ostaje pitanje hoće li ikada više moći zaigrati golf
Vidi originalni članak

Tiger Woods napustio je bolnicu u Los Angelesu prije otprilike mjesec dana. Woods je u veljači doživio ozbiljne ozljede noge nakon što je njegov terenac u teškoj prometnoj nesreći prvo udario u rubnik, potom u drvo dok se nije više puta prevrnuo. Iz olupine su ga vatrogasci morali izvlačiti "raljama života" (hidrauličnim kliještima za rezanje lima).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je svijetu obznanio prvu fotografiju po izlasku iz bolnice. Woods na golf terenu nasmiješen stoji na štakama dok mu društvo pravi čovjekov najbolji prijatelj. Desna noga mu je u gipsu obavijena ortopedskom čizmom za imobilizaciju potkoljenice i stopala.

Ipak, uz sve nedaće, Woods djeluje sretno i zadovoljno što se, sa znatno blažim posljedicama nego što se činilo na prvu, izvukao iz teške nesreće.

Prometna nesreća dogodila se zbog neprilagođene brzine. Woods je umjesto maksimalnih 70 km/h jurio gotovo 140 km/h!

Zračni jastuci spasili su mu život, a vatrogasci su ga izvlačili rezanjem lima. Imao je teški otvoreni prijelom potkoljenica koju su stabilizirali metalnom šipkom. Srećom, izbjegao je amputaciju, ali pitanje je hoće li ikad više moći igrati. 

Woods je bio u nesvijesti nakon nesreće, a prvi mu je u pomoć priskočio prolaznik. Vidio ga je zaglavljenog u autu, krvava lica. Sumnjalo se i da je zaspao za volanom te da je vozio pod utjecajem alkohola, no uzrok je, na koncu, bila prevelika brzina.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dr.Gonzo. 25.04.2021.

    Ima previse para pa mu se tesko nositi sa svim tim problemima, mos si mislit. ..

  • Littleman 24.04.2021.

    Mora malo češće noge raditi.

  • NeispraniMozak 24.04.2021.

    Nitko, nikad, u niti jednom sportu, nije učinio ni približno za taj sport , kao Tiger za golf.

Komentiraj...
Vidi sve komentare