To je to što me zanima!

Prva pobjeda Cibone, čudesni Roko Prkačin zabio čak 31 koš

Na turniru u Valenciji nastupa osam momčadi, Cibona je upisala prvu pobjedu, a samo će pobjednik steći pravo nastupa na Final Fouru juniorske Eurolige koja će se održati u svibnju u Kölnu...
Vidi originalni članak

Juniorska momčad Cibone (košarkaši rođeni 2002. godine i mlađi) pobjedom su otvorili kvalifikacijski turnir juniorske Eurolige (Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament). Cibona se nalazi u skupini A zajedno s Unicajom, Olympiacosom i Valencijom, a prvu pobjedu (88-74) mladi su 'vukovi' upisali danas protiv Unicaje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sasvim očekivano, dominirao je Roko Prkačin koji je vršnjake Unicaje 'potopio' s 31 košem (šut 8/15, trice 2/4, slobodna bacanja 9/12), tome dodao 10 skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte. Najvećem talentu hrvatske košarke odlično je asistirao Hrvoje Majcunić (jedini odigrao svih 40 minuta) koji je utakmicu zaključio sa 17 poena, sedam asistencija i šest skokova.

U pobjedi Cibone 'dvocifreni' su još bili Zvonimir Ivišić (13 koševa, devet skokova) i Lukša Buljević (13 skokova, osam skokova, četiri uktadene, ali i sedam izgubljenih lopti). Cibona će se u drugom dvoboju skupine (već danas od 18 sati) sučeliti domaćinu turnira Valenciji koja je u prvoj utakmici bila bolja od Olympiacosa 81-70. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • TomyDuchaček 27.12.2019.

    Prka majstor!

  • SPALATINO 27.12.2019.

    Iz naslova ko da su dosad 5 poraza imali

Komentiraj...
Vidi sve komentare