To je to što me zanima!

Prva prepreka riješena: Kauboji su u Splitu pobijedili Šveđane

Šveđani su se u egalu držali do samog kraja 1. poluvremena kad su Kauboji poveli dva gola razlike i više se nisu spuštali ispod toga. Pred sam kraj utakmice Švedska je napravila seriju od 3-0, ali to je bilo to
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija uspješno je prošla prvu prepreku u pripremama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Kauboji su u splitskoj Spaladium Areni pobijedili reprezetnaciju Švedske 26-24 (16-12) i uspješno riješili prvu od tri prijateljske utakmice. 

Šveđani su se u egalu držali do samog kraja prvog poluvremena kad su Kauboji poveli dva gola razlike i više se nisu spuštali ispod toga. Pred sam kraj utakmice Švedska je napravila seriju od 3-0, ali više od toga nije mogla. Izabranici Željka Babića zasluženo su odnijeli pobjedu.

Najefikasniji u hrvatskim redovima bili su Domagoj Duvnjak i Luka Stepančić s pet golova te Manuel Štrlek s četiri gola. Kod Šveđana to su bili Jerry Tolbring, Mattias Zagchrisson i Andreass Nilsson s četiri gola.

Hrvatska će za dva dana ponovo igrati protiv Švedske, ali u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića. Zadnju utakmicu prije puta u Rio Kauboji će igrati protiv Slovenije Veselina Vujovića u Opatiji 26. srpnja.

Podsjećamo, Hrvatska je na OI-u u skupini A s Francuskom, Tunisom, Danskom, Katarom i Argentinom.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pravedni ja 14.07.2016.

    ili je 26:24

Komentiraj...
Vidi sve komentare