To je to što me zanima!

Prva žrtva X Gamesa: Nakon pada preminuo vozač saonica

Vozač motornih saonica slobodnim stilom Caleb Moore (25) preminuo je u četvrtak nakon što je tjedan dana prije pretrpio teške ozljede glave na natjecanju X Games
Vidi originalni članak

Popularne ekstremne zimske igre X Games u četvrtak su uzele prvu žrtvu u svojoj 18-godišnjoj povijesti. Iako je ovakvom sportu jako veliki rizik od neželjenih scenarija, upravo prvi takav dogodio se na jako popularnoj manifestaciji u SAD-u.

Američki vozač motornih saonica u slobodnom stilu Caleb Moore (25) podlegao je teškim ozljedama glave tjedan dana nakon što je pretrpio tešku nesreću na najtecanju u Aspenu.

Izvodeći, za njega rutinski salto sa saonicama, Moore je pao na glavu nakon čega je izgubio svijest. Nakon tjedan dana u bolnici Moorova ozljeda mozga nažalost bile je preteška.

- Nedostajat će nam i nikad ga nećemo zaboraviti. Želimo izraziti duboku zahvalnost svim sportašima i navijačima, koji su nam pružili podršku - poručila je Calebova obitelj i priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zeljkobarisic1008 01.02.2013.

    Totalni idiotizam! Riskiranje ozbiljnih ozljeda za što? Adrenalin? biti Top Gun frajer? Ne isplati se.Kako znam? Takvim sportom sam se bavio.

  • MALA RAJA 01.02.2013.

    ..poznato je da se u ekstemnim sportovima greške sukupo placaju,no ipak uvjek ima dovoljno hrabrih,koji možda s vremenom postanu i pre hrabri... Svaki ljudski život je veliki i ne nadpoknadiv gubitak !!!

  • dobra_ameba 01.02.2013.

    Samo jedan u 18 godina? Nevjerojatno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare