To je to što me zanima!

Prvak je iz Rusije i bivši dečko Pamele Anderson, a sad kaže: Svi mrze tog k**vinog sina

Golman Argentine je osvojio Zlatnu rukavicu pa nagradu nataknuo na penis ne razmišljajući o posljedicama ni okruženju u kojem se nalazi. Javnost ga je zbog toga osudila
Vidi originalni članak

Emiliano Martinez je osvojio nagradu za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva u Katru koja je, ruku na srce, mogla i trebala pripasti Dominiku Livakoviću. Ipak, Martinez je svojim obranama Argentini priskrbio naslov prvaka svijeta pa je izbor donekle opravdan. No, opravdanja nema za vulgarnu gestu koju je napravio nakon što je Zlatnu rukavicu primio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman Aston Ville je nataknuo nagradu na penis ne razmišljajući o posljedicama ni okruženju u kojem se nalazi pa je naišao na veliku osudu javnosti.

Jedan od onih kojima se gesta nije svidjela je i svjetski prvak iz Rusije Adil Rami, stoper koji je svojevremeno igrao za Lille, Valenciju, Milan, Sevillu, Marseille...

Rami je javnosti poznat i po ljubavnoj vezi s glumicom i bivšom Playboyevom zečicom Pamelom Anderson.

- Najveće gov*o u svijetu nogometa! Čovjek kojeg najviše mrze, k***in sin - napisao je Rami na Instagram Storyju uz fotografiju Emiliana Martineza.

Trenutni član Troyesa izrazio je nezadovoljstvo izborom Fife pa je priložio fotografiju Bounoa, golmana Seville i marokanske reprezentacije.

- Ovo je Zlatna rukavica - dodao je Rami.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • GArg 23.12.2022.

    Hola! Ja sam iz Argentine, koristim google translate da se razumijem, ne mogu vjerovati koliko komentara kaže da se na kraju kupi! Nemoguće je kupiti ovakvo finale s toliko golova i toliko grešaka. Umjesto da čestitaju Argentini, nastavljaju je vrijeđati. U našim zemljama nismo "narcos", oni nemaju pojma o geografiji, to se uglavnom događa u drugim zemljama poput Kolumbije i Meksika. Na ulicama je bilo više od 4 milijuna ljudi, više nego u cijeloj Hrvatskoj, a bilo je to slavlje kakvog u zemlji nema. Ostavite zavist sa strane i idući put pokažite o čemu pričate na terenu ili ćete reći da su hrvatski reprezentativci kupljeni i pustili Argentinu da pobijedi? Nevjerojatno je!

  • MatijaKezele 22.12.2022.

    Ajde možda Livaković nije zaslužio zlatnu rukavicu, ali ovaj još manje, jedini tko nije kriv ni za jedan gol je marokanski golman i njemu ste trebali uručit to, ali smo mi i Maroko pomutili planove o polufinalu Ronaldo-Mbappe i Messi-Neymar pa ste kaznili Bounoua i Gvardiola, FIFA

  • Gunersss_ 22.12.2022.

    branio je u arsenalu,to jest ulazio sa klupe i bio je ok.Cinio se normalan.Nisam znao bas da je toliko glup🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare