To je to što me zanima!

Prvenstvo u bodybuildingu otkazali zbog doping-testa

Dvadeset natjecatelja prijavilo se na prvenstvo Belgije, no svi su netragom nestali nakon što su se pojavili ljudi iz belgijske dopinške komisije
Vidi originalni članak

Nikada nisam vidio tako nešto, a nadam se da više nikada ni neću, rekao je službenik antidopinške komisije Hans Cooman. Svih dvadeset natjecatelja na prvenstvu Belgije u bodybuildingu u trenutku se izgubilo s mjesta događaja kad je Cooman s kolegama došao na natjecanje!
- Naravno da je samo jedan zaključak moguć nakon ovog incidenta. Tu je definitivno bilo dopinga - rekao je Cooman i dodao:
- Svijet sporta kroz povijest je često bio povezan s dopingom, a ovakvi događaji sasvim sigurno nisu dobri za reputaciju sportaša.
Poznata je stvar da u bodybuildingu ima dopinga 'na tone', bez toga je u tom sportu teško išta napraviti. Posljednji dokaz je stigao prošle godine, kada je na natjecanju u Flandriji na doping kontroli palo 75% natjecatelja. Anabolički steroidi, pokazala su ta testiranja, najnormalnija su pojava u bodybuildingu. No antidopinšku komisiju to ne zanima previše.
- Učinit ćemo sve da oni koji su odbili testiranje budu rigorozno kažnjeni - obećao je Cooman.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Siljota 19.05.2009.

    Ti \"platana\" isto gluposti trkeljkaš. Bodybuilding i fitness je majka svih sportova, a znaš zašto? Kaj misliš di idu košarkaši, nogometaši, biciklisti, vaterpolisti bla bla, itd. itd. Idu u teretanu, za pripreme, za kondiciju, za snagu, nakon ozljede, za ovo, za ono, za sve. Tak da ti tvoja konstatacija uopće ne stoji.

  • god of war 19.05.2009.

    hahahahahahahahahaahahahahahahahaha

  • platana 19.05.2009.

    i to je sport haha konj se gleda u ogledalo i svrsava na svoje tijelo lik koji voli samo sebe sigurno se tako razvio na vitaminima

Komentiraj...
Vidi sve komentare