To je to što me zanima!

Prvi sudar hrvatskih nada: Martić dobila Tomljanović

U susretu hrvatskih tenisačica u 1. kolu WTA turnira u Indian Wellsu Petra Martić pobijedila je Ajlu Tomljanović 2-0 u setovima, sa 7-6(4), 6-1...
Vidi originalni članak

U njihovom prvom međusobnom susretu 19-godišnja Petra Martić je bila bolja od svoje tri godine mlađe sunarodnjakinje Ajle Tomljanović nakon jednog sata i 31 minute igre i tako se pridružila u 2. kolu Indian Wellsa Karolini Šprem koja je daljnji tijek turnira još ranije izborila pobjedom nad Amerikankom Shenay Perry 6-2, 4-6, 6-3. U prvom setu su obje tenisačice jednom gubile svoj početni udarac, pa je odluka pala u tie breaku u kojem je iskusnija Martić bila bolja 7-4. U drugom je setu Martić za razliku od prvoga, kada je realizirala tek jednu od osam break lopti, iskoristila obje ukazane joj prilike i na kraju slavila uvjerljivu pobjedu. U 2. kolu Martić će igrati protiv Srpkinje Jelene Janković, šeste nositeljice turnira i devete tenisačica WTA ljestvice s kojom dosad nije igrala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HBCRO 12.03.2010.

    Drago mi je da ima nade i za hrvatski ženski tenis.I nadam se da će Martić odigrati dobro protiv Janković jer teško da će dobiti bolju priliku da pobijedi nekog u top 10 jer Janković nije u dobroj formi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare