To je to što me zanima!

Prvi trening pred Fince: Dobro raspoloženi Vatreni na Hitrecu

Četiri dana uoči utakmice protiv Finske hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Maksimiru. Već u utorak slijedi put u Opatiju i isprobavanje travnjaka Rujevice
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u ponedjeljak u 18 sati prvi trening na pomoćnom maksimirskom igralištu Hitrec-Kacijan uoči završnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji iduće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" još uvijek nisu u punom sastavu, u večernjim satima reprezentaciji bi se trebao priključiti kapetan Luka Modrić koji očekuje rođenje trećeg djeteta. Mario Mandžukić trenirao je odvojeno jer je u nedjelju navečer imao utakmicu s Juventusom, a Ivan Perišić i Duje Ćaleta-Car reprezentaciji će se priključiti na večeri, u dogovoru s izbornikom.

U utorak ujutro Hrvatska će put Opatije, a u večernjim satima održat će prvi trening na riječkoj Rujevici.

Dejan Lovren ostao je na liječenju u Liverpoolu zbog bolova u leđima i mogao bi se priključiti "vatrenima" pred ogled protiv Ukrajine, a Nikola Kalinić otpao je s ove akcije nakon što je magnetska rezonancija pokazala ozbiljniju ozljedu aduktora.

Ipak, dobrog raspoloženja među reprezentativcima nije nedostajalo. Podsjetimo, Hrvatska u petak prvo dočekuje Finsku na Rujevici (20:45), a u ponedjeljak gostuje u Kijevu protiv Ukrajine (20:45).

Na ljestvici skupine I Hrvatska je prva s jednakim brojem bodova (16) kao i Island, ali boljom gol-razlikom. Turska i Ukrajina zaostaju dva boda. Na Mundijal će izravno najbolja selekcija skupine, a razigravanje će izboriti osam drugoplasiranih iz devet skupina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Karlo Butić Butigol 02.10.2017.

    Zasto se ne zove Strinic?Ovo nije retoricko pitanje,stvarno me zanima,kakvo je uopce njegovo stanje u Sampdoriji,jel prvotimac?Znam da je rupetina al naspram Pivketa je Marcelo i igrao je na 2 velika natjecanja s repkom,jos ako ima natjecateljski kontinutet u Seriji A trebao bi biti pozvan!

  • drogec 02.10.2017.

    J...se njima za repku dodu se zezat i malo odmorit

  • nijetebriga 02.10.2017.

    Ako nista bit cemo jedna od devet reperz. koje ce ici na razigravanje..☺ sve zavisi o gol razlici kod drugih i nas.. Mi ne mozemo vise od jednog gola po utakmici postici, i to muku mucimo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare