To je to što me zanima!

Prvo Anderlecht u Zagreb, pa Dinamo ide u Temišvar

Uefa je posložila raspored odigravanja utakmica u skupini A. Dinamo će natjecanje početi 17. rujna protiv Anderlechta na svom ruševnom stadionu
Vidi originalni članak

Pjunik je dobio tri komada u Maksimiru, Red Bull je bacio u očaj navijače Dinama, a Hearts je pred zagrebačkom publikom ponovno vratio vjeru u Jurčićevu momčad. Tri europska ogleda vidjela je zagrebačka publika ove sezone, vidjet će još najmanje tri. Prvi već 17. rujna, osam dana nakon gostovanja reprezentacije na Wembleyju. U Zagreb u prvom kolu skupine A dolazi belgijski Anderlecht, a utakmica će se igrati u 19 sati.
Dva tjedna kasnije, 1. listopada, Dinamo će gostovati u Rumunjskoj kod Temišvara (21 sat), a u istom terminu igrat će i na Amsterdam Areni 22. listopada. Nova poslastica za zagrebačku publiku na redu je 5. studenog, kada u Zagreb dolazi Ajax. Voljom ždrijeba, između dvije utakmice u Zagrebu proći će gotovo dva mjeseca. I ogled s Ajaxom počinje u 19 sati.
Drugoga dana prosinca kapetan Bišćan izvest će suigrače na travnjak stadiona Constant Vanden Stock u Bruxellesu. Protivnik je Anderlecht, početak utakmice zakazan za 21 sat. Bude li Dinamo pravi u prvih pet utakmica, odluku o svojoj sudbini mogao bi donositi na svom travnjaku. Posljednja utakmica u skupini bit će ogled s Temišvarom u Maksimiru, osam dana prije Božića, opet od 19 sati.



RASPORED
17. rujna: Dinamo - Anderlecht
1. listopada: Temišvar - Dinamo
22. listopada: Ajax - Dinamo
5. studenog: Dinamo - Ajax
2. prosinca: Anderlecht - Dinamo
17. prosinca: Dinamo - Temišvar

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jocika 29.08.2009.

    idi splico navijaj za svoj klub ostavi se dinama i od.jebi lagano!

  • Vandri32 28.08.2009.

    Alo Dinamovici ( Mamić Boisy ) nećete dobit ni jednu utakmicu pa ni Temišvar. Niste spremni igrat u europi i u HNL-u . 2 boda ukupno ćete imat i to je Vaša realnost HA HA HA HA HA HA HA

  • Siljota 28.08.2009.

    Daj splico ne sraćkaj, gledaj svoja posla prvo u Hajduku. Oćeš reć da Biscan i Pap ne igraju dobro? Bišćan je stvarno svaku tekmu skoro među najboljima, Pap isto. Trudi se, trči, otvara prostor, itd i ima 27 god. Istina da ovaj Callelo koda se još nije naviknuo na igru, a doveden je kao veliki talenat. Po meni je Morales najbolji veznjak u Dinamu.. Ma ima potencijala u toj ekipi, ali mislim da nešto drugo fali, a to je struka iznad njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare